Nye Vinduer og Døre Ulbølle Tømreren

Vi udskifter eller renoverer vinduer og døre på Fyn

Stop med at nedprioritere jeres døre og vinduer; det kan ende med at koste mange penge på den lange bane. Et simpelt, men godt råd fra Ulbølle Tømreren. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre på Fyn som selvstændig tømrervirksomhed, men også i samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte døre- og vinduesleverandører. Vores kunder holder hovedsageligt til på Fyn, men vi udfører arbejde i hele landet. Vi arbejder primært med materialerne træ, aluminium og PVC.

Hvis du ikke ønsker en komplet udskiftning af døre og vinduer, så kan vi også bistå med hjælp til en udbedring af de eksisterende. Det gælder istandsættelse af gamle døre og vinduer, hvis de er slidte eller skæve. Eller hvis de bare trænger til en kærlig hånd. Valget af døre samt vinduer er medvirkende til at skabe en harmonisk helhed i boligen. Tag os med på råd allerede fra start, og vi garanterer et fantastisk resultat.

Læs mere om os

Hvorfor udskifte vinduer og døre?

Døre og vinduer er ofte på listen over kommende to-do’s, men alligevel bliver den type projekter ofte nedprioriteret. Ikke desto mindre er der en lang række fordele i at udskifte døre og vinduer. Fordelene er blandt andet, at isoleringen bliver mere effektiv og dermed nedsættes varmeregningen. Huset opnår bedre sikring imod indbrudstyve, men endnu bedre; husets overordnede værdi stiger – hver gang ved denne type renovering.

 

Vi samarbejder med landets bedste leverandører

Vi har gennem en årrække opbygget en solid erfaring og arbejdet med mange forskellige systemer og løsninger. Vi har blandt andet udført opgaver sammen med:

  • VELUX, København
  • KPK – døre og vinduer, Nykøbing Mors
  • STM Vinduer, Rudkøbing
  • Bøllemosen døre og vinduer, Kværndrup
  • Hvidbjerg Vinduet, Thyholm
  • TOTAL – Døre & Vinduer, Munkebo

 

Når huset trænger til at få udskiftet døre og vinduer, så er der et hav af valgmuligheder på markedet. Men hvad skal man vælge? Vi har mange års erfaring med valg og udskiftning af døre og vinduer. Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning, hvis du skal have nye vinduer og døre på Fyn.

 

Udskiftning af vinduer på Fyn

Udskiftning af vinduer kan virke som en simpel opgave, men der er stadig en lang række overvejelser, der skal gøres inden. Som kunde skal du derfor tage stilling til, om dine vinduer skal kunne lige dét ekstra – hvor de selvfølgelig også overholder alle lovmæssige krav. Skal der være solfilter på vinduerne, som skærmer for solen og gør det nemmere at styre temperaturen i huset? Eller skal vinduerne indeholde ventilation, der sikrer et godt indeklima? Der er mange spørgsmål som bør besvares, når man skal have nye vinduer på Fyn. Ulbølle Tømreren hjælper dig selvfølgelig gennem hele processen, så du får det nødvendige overblik og træffer de rigtige valg. Vi mener, at din bolig fortjener gode vinduer. Det er ét af de områder, som virkelig kan mærkes i forhold til hvor effektivt dit hus holder på varmen. Dette medfører samtidig, at boligen vil være bedre fremtidssikret.

 

Nye døre på Fyn

Retter vi fokus på døre, så findes der, ligesom ved vinduer, et stort udvalg af materialer, typer, design og i forskellig kvalitet. Det skal være ligetil at vælge de rigtige døre, hvorfor vi altid er klar med kompetent rådgivning og sparring på området. Kort sagt; vi hjælper jer med at vælge de helt rigtige døre, der opfylder jeres krav til lydisolering, kvalitet og finish. Det gælder både indvendige såvel som udvendige døre.

Udover valget af selve døren er der ligeledes et udvalg af tilbehør, der skal tages stilling til. Dette indbefatter dørhåndtag, lås, skruer, kiler samt isoleringsmaterialer mellem karm og mur. Denne stillingtagen kan muligvis virke uoverskuelig, men med vores store erfaring og ekspertise, hjælper vi dig og finder den helt rigtige løsning løsning – uanset om du skal have nye vinduer eller døre på Fyn.

Se galleri her