Hal Totalenterprise Erhvervsbyggeri Ulbølle Tømreren

Landbrugsbyggeri

Vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke kendte til landbrugsbyggeri. Réne, tømrermesteren, har indtil 2005 drevet landbrug, hvorfor hans erfaringer på området giver os et unikt udgangspunkt for at udføre opgaver i den absolut højeste kvalitet.

Landbrugsbyggeri er derfor en naturlig del af vores arbejdsopgaver. Det er en kategori, som spænder vidt og bredt samt indeholder alt fra konstruering af plansiloer til hestestalde.

Det gør ingen forskel for os, om I efterspørger et mindre, enkeltstående projekt som fx at tilføje en dyrebås, eller om I har større og mere investeringstunge planer med renovering og opførring af nye bygninger. Vi har erfaring med begge dele.

Vores baggrund inden for landbrug betyder, at vi ved, hvilke faktorer, der skal tages højde for, og vi kender samtidig til de nyeste muligheder indenfor teknologi og materialer, hvor dyrevelfærd og miljø er højt prioriteret.

I behøver faktisk ikke at spekulere over regulativerne. Vi holder os konstant opdaterede på, hvilke regler og lovbestemmelser, der skal overholdes, så vi kan yde kompetent rådgivning på området. Vi ønsker kun, at processen er så gnidningsfri som overhovedet muligt.

Når det er sagt, vi planlægger, udfører og efterser alle typer landbrugsbyggerier – og vores arbejde er selvfølgelig altid i den absolut højeste kvalitet til den rigtige pris.

Vi sørger derfor at imødekomme og opfylde jeres ønsker indenfor de givne fysiske og økonomiske rammer, så jeres landbrug optimeres og tilpasses til nutidens mekanik og produktionsmetoder. Selvom landbrug efterhånden er en nichebranche er mulighederne stadig mange.

Fremtidssikre jeres landbrug nu. Kontakt Ulbølle Tømreren i dag for en uforpligtende snak.