Terrasse Have Ulbølle Tømreren

Skal du have ny terrasse og have på Fyn?

Måske går du og overvejer, eller har sågar allerede taget en beslutning om at få en ny og lækker terrasse i forbindelse med dit hus eller sommerhus. Det kan nemlig være en stor og nervepirrende beslutning. Her står vi gerne til rådighed med sparring og rådgivning omkring dit næste projekt. Ulbølle Tømreren har ekspertisen til at udføre din vision og med tilføjet funktionalitet fra en ny terrasse, så kan du få endnu mere ud af din bolig. Vi samarbejder også med anlægsgartnere samt havearkitekter og kan anlægge en have til dig, som passer perfekt til din terrasse. I vores galleri her på siden finder du eksempler på forskellige terrasser, som vi har bygget.

Læs mere om os

Overvejelser før du får en ny terrasse

Forestil dig den perfekte terrasse. Hvor stor skal den være? Det kan virke banalt, men det er altafgørende for resultatet. Ved at planlægge størrelsen på terrassen er det en fordel at have en terrassevision; hvad vil du gerne med den? Overvej derfor hvor mange mennesker, der skal være plads til, hvilke elementer der skal være på terrassen, og hvorvidt der skal være plads til at inddele den i mindre kroge og/eller afskærmede afdelinger. Og til allersidst – hvor skal terrassen placeres? Foretrækker du at kunne solbade på terrassen eller måske sidde og slappe af i skyggen? Du kan også med fordel anrette små solpladser rundt i haven, så der er mulighed for solbadning hele dagen. Tag os med på råd så vi i samarbejde finder den allerbedste løsning. Det er altid uforpligtende at spørge om vejledning hos Ulbølle Tømreren.

 

Bredt udvalg af materialer til en ny terrasse

Når det kommer til materialer, så har vi et bredt udvalg, der dækker de fleste behov og ønsker. Vi fremstiller blandt andet terrasser i følgende materialer:

  • Hårde træsorter som f.eks. Ipe
  • Kompositbrædder
  • Trykimprægneret brædder
  • Superwood
  • Lærk
  • Douglasgran

 

Vores brede udvalg gør det nemt for dig som kunde at udvælge materialer, der matcher dit hus, grund og endnu vigtigere; din personlige stil. Hertil skal det også nævnes, at det aldrig er materialevalget, som bestemmer hvorvidt vi kan udføre opgaven eller ej. Vi vant til at arbejde med mange forskellige træsorter eller helt andre materialetyper i forbindelse med vores mange andre services. Hvis du har en specifik forespørgsel, så er du velkommen til at kontakte os. Vi er stolte af, at vi er leveringsdygtige i det meste.

 

Vi kan også anlægge din drømmehave

Nu har vi kun snakket om terrasser, men vi hjælper dig også gerne med at få den have, som du altid har drømt om. En have der selvfølgelig går perfekt sammen med din nye terrasse. Vi kan sætte dig i kontakt med professionelle havearkitekter og anlægsgartnere, som kan hjælpe med alt fra indretning til beplantning. Som du måske kan fornemme, så vil vi rigtig gerne være behjælpelige med at realisere dindrøm om en ny terrasse på Fyn og alt hvad der hører med. Tag os med på råd fra starten – det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.

Se galleri her