Hal Totalenterprise Erhvervsbyggeri Ulbølle Tømreren

Totalentrepriser

Virker jeres kommende bygge- og renoveringsprojekt uoverskueligt? Med totalentreprise fjernes bekymringer og usikkerhed, da I overlader hele processen til os.

Vi varetager alt fra indhentning af byggetilladelser til økonomi og byggestyring. Det eneste I skal gøre er at underskrive kontrakten, og vi sørger for, at jeres projekt står færdigt til den aftalte tid og pris.

Vi har ekspertise og know-how til at udføre totalentrepriser for private og erhverv. Men det store spørgsmål er; hvorfor vælge totalentreprise, når man selv kan stå med ansvaret?

Det er enkelt. Ved at overdrage opgaven til en totalentreprenør ligger ansvaret kun ét sted. Det betyder også, at I kun har én leverandør tilknyttet. Det er altså kun os, I taler med. Og det er os, der står for al kontakt til øvrige parter.

Det betyder, at I kan fortsætte jeres hverdag, helt som I plejer, uden at sætte tid af til at varetage byggeprocessen. Og hvis det drejer sig om erhverv, skal I bare fokusere på jeres kerneområder og fortsat prioritere jeres opgaver.

Totalentreprise er ikke kun forbeholdt større bygge – og anlægsprojekter. Vi kan ligeledes tilbyde denne form for entreprise i forbindelse med renovering af eksempelvis køkken eller bad. Vores store erfaring gør, at vi kender alle led i forløbet og samtidig har et solidt og kvalitetsbevidst netværk af samarbejdspartnere.

Selvom vi varetager alle aktiviteter i forbindelse med projektet, sørger vi stadig for gennemsigtighed og åbenhed undervejs, så I føler jer trygge. Vi informerer og inddrager jer derfor i relevante beslutninger undervejs, uden at I føler, at I bliver overbelastet i henhold til arbejds- og beslutningsbyrden.

Vi går op i alle mindre og større detaljer og udfører kun arbejde, hvor både materialer, udførelse og arbejdskraft lever op til den forventede kvalitet.

Ring eller skriv til os; så kommer vi forbi og inspicerer jeres hus, grund eller byggeplads, hvorefter vi finder den helt rette løsning til jer.