Ombygning Tilbygning Ulbølle Tømreren

Til- og ombygning på Fyn

Har du behov for mere plads på matriklen, eller ønsker du blot, at der skal ske noget nyt? Hvad end du står overfor en større eller mindre til- eller ombygning på Fyn, så har Ulbølle Tømreren den fornødne erfaring og ekspertise til at udføre dette.

De fleste danskere foretager på et tidspunkt til- og/eller ombygning i deres bolig. Dette sker typisk i forbindelse med familieforøgelse, hvor pladsen er blevet lidt trang. Det kan også være, at du bare ønsker at give din bolig et løft. Nogle køber endda en ejendom med henblik på at lave en delvis eller total ombygning, så man står tilbage med drømmeboligen. Lige meget hvad årsagen er til dit fremtidige byggeprojekt, så kan vi hjælpe med at gøre tanke til handling.

Læs mere om os

Materialevalg til din ombygning på Fyn

Det kan ofte være mindre renoveringer og ombygninger, der i sidste ende gør den store forskel i boligen. Det ved vi alt om. Vi har efterhånden lavet mange forskellige til- og ombygninger, hvorfor vi har ekspertise i at skitsere små og store løsninger med afsæt i den enkelte bolig. Men det er vigtigt at påpege, at alle til- og ombygninger vi laver tilpasses individuelt efter dine ønsker og behov.

Når du vælger materialer i forbindelse med til/ombygningen, så husk at anskue boligen som en harmonisk helhed. Anvend materialer og produkter, der stemmer overens med husets øvrige arkitektur for at skabe et fuldendt, ensartet og æstetisk resultat. Vi tilbyder en lang række materialer og løsninger, så du kan få præcis den ombygning på Fyn, som du søger. Vi har samtidig en bred viden om hver enkelt, så du kan blive godt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

 

Ombygning på Fyn af sommerhuse

Udover renoveringsprojekter kan vi også træde til i forbindelse med til- og ombygning af sommerhuse. Sommerhuset er et sted, hvor man søger hen for at koble af og nyde en mere rolig og afslappende stund. For at kunne nyde sådanne stunder kræver det dog, at rammerne tillader det. Vi kender alt til boligmæssige virkemidler, der er med til at skabe et afbalanceret hus, som giver ro i sindet. Det kan være alt fra det rette lysindfald, lydisolering, udendørs faciliteter osv.

Løsningsmulighederne er selvfølgelig mange og vil afhænge af det enkelte sommerhus. Der kan være behov for at få rådgivning under alle faser i til- og ombygningen. Både i forbindelse med idéplanlægning, udførelse samt eftersyn. Vores førsteprioritet er din tilfredshed og ikke mindst tryghed. Vi agerer derfor som håndværker og konsulent under hele processen. Tag fat i os for en uforpligtende snak omkring dit næste renoveringsprojekt, og så hjælper vi dig med din ombygning på Fyn.

Se galleri her