Nyt Gulv Ulbølle Tømreren

Vi lægger både gulve og bygger loft

Er det tid til udskiftning af gulv eller loft? Som tømrerfirma kan vi præsentere dig for en lang række muligheder, der sikrer en langtidsholdbar løsning, som holder mange år ud i fremtiden. Vi har altid den gode kvalitet for øje, men det handler også om at forstå kundens behov og ønsker. Der er mange forskellige løsninger – selv inden for specifikke gulv- og lofttyper. Du kan drage fordel af vores viden og erfaring med de forskellige materialer, hvis du eksempelvis skal have lagt et nyt gulv på Fyn. Ulbølle Tømreren tager dig gennem hele processen og giver dig den fornødne information, så du kan træffe de rigtige beslutninger. I fællesskab finder vi de løsninger, som passer til dig.

Læs mere om os

Skal du have lagt nyt gulv på Fyn?

Nye gulve er noget, som virkelig kan løfte den indvendige æstetik på din bolig. Et ældre hus vil se meget mere moderne og velholdt ud, hvis dine gulve er pæne og passer til resten af konstruktionen. Ulbølle Tømreren har fokus på, at dit materialevalg er i overensstemmelse med dine behov. Og der er nemlig en del punkter, som man bør tage stilling til, før man får lagt et nyt gulv på Fyn. Det kan være en fordel med praktiske gulve, som er lette at rengøre, i rum hvor meget skidt og snavs opbygges. Det kunne være i din entré eller dit bryggers. Forskellige gulvtyper har forskellige egenskaber og kvaliteter, hvor det ikke altid er det åbenlyse valg, som er det bedste. Vores råd er, at du bør gøre brug af et professionelt team. Det giver bare bedre resultater. Og heldigvis er der mange muligheder inden for gulvbelægning og loftarbejde på Fyn alene.

 

Overvejelser før nyt gulv på Fyn

Ved valg og planlægning af nye gulve indgår der en lang række overvejelser. Her står vi klar med grundig og professionel rådgivning, der sikrer at gulvvalget imødekommer jeres ønsker – både med hensyn til det praktiske og ikke mindst det æstetiske.

 

Tænk over følgende før du får lagt nyt gulv
  • Skal det være nemt at gøre rent?
  • Skal det være nemt at vedligeholde?
  • Hvor meget skal det koste?

 

Hvis du kender dine ønsker, så finder vi i fællesskab den perfekte gulvløsning, der matcher dine behov. Udover de overordnede overvejelser i forbindelse med gulvbelægning skal du også tage stilling til mere detaljeorienterede faktorer. Det gælder blandt andet; gulvvarme, skridsikkert gulv, krav til akustik, valg af materialer samt farver. Der findes et stort udbud af materialer med forskellige kvaliteter. Det kan næsten være overvældende. Med det i mente bør du også vælge et gulv, som er i overensstemmelse med resten af boligens indretning og æstetisk.

 

Vi hjælper dig også med loftarbejde

Når det kommer til udskiftning af loftet er udbuddet ligeledes stort. Du skal blandt andet overveje, hvorvidt du ønsker et loft med struktur eller glat overflade. Gipslofte er populære i danske hjem. De kan kategoriseres yderligere, hvor det hyppigst anvendte i dag er store gipsplader, der samles og spartles. Et loft, der fremstår med en glat, plan overflade. Vi udfører en lang række af loftstyper, der indbefatter; gipslofter, troldtekt, rustikloft, rockfon, systemloft, ecophon og hygiejneloft. For at opnå det bedste resultat skal du tænke over funktionalitet og æstetik, når du vælger et nyt loft. Skal der hænge noget tungt fra loftet? Ønsker I et lyddæmpende loft? Skal det opbygges af plader? Denne type spørgsmål får vi ofte. Med vores store erfaring indenfor dette område står vi til rådighed med sparring og rådgivning for at imødekomme dine behov for et elegant og praktisk resultat.

Se galleri her