Efterisolering Isolering Ulbølle Tømreren

Vi laver isolering på hele Fyn

Skal I bygge nyt hus? Isolering, isolering, isolering. Du har sikkert hørt det før, men den er god nok. Isolering er altafgørende. Vores råd er klart; få isoleret dit hus og du vil mærke forskellen. God isolering har ikke kun betydning for indeklimaet. God isolering sparer dig også penge, fordi energiforbruget mindskes, hvorfor varmeregningen også reduceres. Hvis du har et ældre hus uden isolering på Fyn, så kan du med fordel for det efterisoleret. Boligen vil, utvivlsomt, stige i værdi, så hvorfor ikke tænke økonomisk og miljørigtigt? Din investering kommer unægteligt til at betale sig selv hjem.

Læs mere om os

Certificeret isolering på Fyn

Hos Ulbølle Tømreren er vi certificeret CBI Danmark +Partner. Dette betyder, kort fortalt, at vi er med i et landsdækkende netværk, hvor vi prioriterer bæredygtigt samarbejde og indblæsning af isolering af høj og solid kvalitet. Dertil har vores leverandører et stærkt bagland, der ligesom os, vægter parametre som ansvarlighed, kvalitet og seriøsitet højt. Vores erfaring med isolering af ejendomme spænder bredt – og vi kan uden tøven sige, at vi ved hvad vi taler om, når vi påstår, at en god isolering af din bolig er en af de bedste investeringer, som du kan lave.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete situation eller søger råd og vejledning om isolering på Fyn, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et kig på din nuværende isolering eller mangel på samme. Vi taler et sprog som alle forstår, og der er naturligvis ikke købepligt.

 

Forskellige typer isolering på Fyn

Når man siger isolering, så tænker mange vægisolering, hvilket også er den mest åbenlyse form. Det kan dog være en god idé at få isoleret loftet i samme ombæring, da det kan være medvirkende til et mere afbalanceret indeklima. Vi anvender blandt andet papirisolering Isocell, der er et certificeret og bæredygtigt produkt. Denne metode og materiale er hurtigt blevet den hyppigst valgte isoleringsmetode. Det skyldes blandt andet, at denne form for isolering optager fugt og transporterer den væk, uden at det går ud over isoleringsevnen.

Desuden kan du med fordel få isoleret etageadskillelsen, hvilket giver en mere stabil temperatur i huset, bedre akustik i rummene og nedsætter træk. Når vi blæser isolering ind i etageadskillelsen, vil det medføre, at isoleringen komprimeres og dermed pakker sig om de rør, der er ført igennem adskillelsen. Hermed bliver sprækker og revner helt tætte. Men endnu bedre; ved at isolere etageadskillelsen undgår du, at varmen siver ud. Hvem er ikke interesseret i det? Isolering på Fyn er en investering, men tøv ikke – pengene er hurtigt tjent hjem igen.

Se galleri her