Kvist Ulbølle Tømreren

Vi udbygger kviste og karnapper

Vores fagfolk har lavet et utal af kviste og karnapper, og hvis du ikke har en konkret idé til design, stil og størrelse, så kan vi komme forbi og præsentere dig for de mange muligheder. Kviste og karnapper virker måske som mindre indgreb, der ikke nødvendigvis gør den store forskel. Men det er ikke tilfældet. De kan nemlig have en indflydelse på fornemmelsen og harmonien i rummet. Nogle gange er det små ting, der gør en stor forskel. Giv din bolig dét ekstra med en kvist eller karnap.

Eller måske er det nu, at førstesalen for alvor skal tages i brug? Ønsker du en optimal udnyttelse af rummet og et bedre lysindfald? Hvis du kan svare ja og ja, så tag kontakt til Ulbølle Tømreren. Vi er specialister i at udbygge loftsetager, så de udnyttes bedst muligt. Ved at tilføje en kvist på en loftetage skabes noget helt unik. Der er bare et eller andet ved boliger med skrå vægge – og en kvist er prikken over i’et.

Læs mere om os

Fordele ved kviste og karnapper

Rummet kan virke større, når rumhøjden øges markant. Det gør det lettere at indrette og møblere rummet, da det er nemmere at placere en seng, skrivebord, kommode eller noget helt fjerde helt ind til væggen – også uden det virker forkrampet. Det giver mere gulvplads og rumudnyttelsen øges betydeligt. Men endnu vigtigere er, at en kvist giver et langt bedre lysindfald, der medfører, at rummet virker større, mere åbent samt afbalanceret.

Vi kender alt til vigtigheden i at finde den helt rigtige kvist, der passer sammen med resten af boligen. Kviste og karnapper kommer i mange former, højder og størrelser. Du kan eksempelvis vælge, om du ønsker en færdig kvist, der blot monteres. Eller endnu bedre; få en kompetent tømrer til at bygge en helt ny. Det giver dig nemlig mulighed for at være med i designprocessen samt planlægningen. Det betyder også, at du får mere kontrol over valg af materialer.

Vi arbejder blandt andet med zink og kobber – og vi ved, at det kan være svært at gennemskue, hvilke løsninger, der matcher dine behov samt din bolig. Vi kommer derfor gerne forbi dig, så vi i fællesskab kan give et bud på den bedste løsning.

 

Placering af kviste og karnapper

Det kan være svært at gennemskue, hvor kvisten skal placeres, og hvilken betydning placeringen har for rummet. Der skal tages højde for tagkonstruktionen for ikke at ødelægge spær og/eller tagsten. Af den årsag bør du tage en fagkyndig med på råd i forhold til placeringen. Søger du derimod en løsning, der tilfører rummet lidt ekstra kvadratmeter? Så kan en karnap være det rigtige valg. Forskellen på de to er, at en kvist sidder på taget, mens en karnap stikker ud af facaden.

Fælles for alle karnapper er, at de er med til at udvide boligarealet. Og udover den ekstra plads kan den ligeledes give et bedre lysindfald, give boligen et mere personligt præg samt medvirke til, at du føler dig lige det tættere på haven. En slags hyggelig lille afkrog. Mulighederne er næsten uendelige. Vi kan levere lige præcis den karnap, som du ønsker, der giver din bolig et løft – både funktionelt og æstetisk.

Se galleri her