Om Os Kontakt Ulbølle Tømreren

Hvem er Ulbølle Tømreren?

Bag Ulbølle Tømreren står René Rasmussen. Jeg er uddannet landmand og har arbejdet med landbrug indtil 2005. Herefter gik jeg i 2007 i lære som tømrer, hvor jeg sideløbende med min læretid startede eget firma op.

Efter min uddannelse i 2010 havde jeg masser af lave, og jeg fortsatte derfor min virksomhed. For mig er dét at være tømrer en livsstil. Det har altid været en drøm at være selvstændig. Og jeg bruger det meste af min tid på det.

Jeg har ansat gode folk, som også sætter en ære i at præstere bedst muligt i forhold til kunders ønsker. Dette engagement vil du som kunde hurtigt mærke, og du vil straks fornemme, at opgaven er i trygge hænder.

Vores værdier

Kvalitetsbyggeri

  • Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller udførelsen af arbejdet.
  • Standarden er altid den højeste kvalitet så vi sikrer den bedst mulige levetid.
  • Vi tager altid kunden med på råd og sammen finder vi den bedste løsning

Stabile og dygtige håndværkere

  • Teamet er faglig dygtige håndværkere den yder god service og altid står klar til at give gode professionelle råd.
  • Der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre,

Gode materialer

  • Vi bruger de bedste materialer og lover god kvalitet.
  • Vi færdigmelder aldrig en opgave før kunden er tilfreds