Gavl Udhæng Ulbølle Tømreren

Vi bygger udhæng og ny gavl på huset

Drømmer du om ny gavl på huset og/eller udhæng, der ikke kræver vedligeholdelse? Altså en langtidsholdbar løsning. Så læs endelig videre. Hos Ulbølle Tømreren tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsløsninger, når det gælder gavle og udhæng.

Gavl og udhæng er to elementer, der bare skal være i orden. Hvis disse ikke fungerer optimalt, kan der forekomme vand- og fugtskader på huset. Gavlen er din boligs mindste del af facaden, hvorfor den ofte overses. Ikke desto mindre spiller den en afgørende rolle i beskyttelsen af huset. Gavlen er nemlig en del af husets ydre facade, som beskytter tagkonstruktionen men også huset som helhed mod vind og vejr.

Læs mere om os

Materialer til ny gavl på huset

Vi bygger i mange forskellige materialer, når vi skal lave en ny gavl på huset eller bygge udhæng. Hvert materiale har forskellige egenskaber og kan bruges under særlige omstændigheder. Nogle vil eksempelvis kræve langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. De er i den forstand meget mere langtidsholdbare, hvor andre er billigere at bygge i eller har helt tredje kvaliteter. Dét der i høj grad har betydning for valget af materialer, er dine ønsker og behov samt det budget, som du arbejder inden for.

 

Vi arbejder blandt andet med
  • Cedral click (stærke og formstabile fibercement planker)
  • Cedral lap (fabriksmalet facadeplanke)
  • Cedralboard (facadeplader i fibercement)
  • Zink
  • Alu

 

Gør det store udvalg dig mere forvirret end bevidst om valget? Vi kender til fordele og ulemper ved de forskellige typer og materialer, hvorfor vi i samarbejde kan finde frem til den løsning, der passer til dine behov.

 

Reperation eller helt ny gavl på huset?

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres gavle og udhæng skal udskiftes eller blot repareres? En total udskiftning er muligvis ikke den bedste løsning for dig. Her kan en ny belægning af den eksisterende gavl måske være en bedre løsning. Der kan være penge at spare, hvis du ikke behøver en helt ny gavl på huset. Det afhænger dog af den enkelte bolig, og hvad der giver det bedst mulige resultat – både rent praktisk, æstetisk og økonomisk. Vi kommer gerne forbi og tager en snak om dine muligheder. Vores ekspertise skal nok hjælpe dig rigtig godt på vej.

Se galleri her