Vandskade Ulbølle Tømreren

Forsikringsskader

Forsikringsskader på boligen kommer altid på et ubelejligt tidspunkt. Hos Ulbølle Tømreren igangsætter vi reparationen med det samme, så I får en hurtig og effektiv udbedring af skaden.

Forsikringsskader indbefatter skader der, selvsagt, kan meldes til jeres forsikringsselskab. Dette kan være skader, der er opstået på jeres private bolig, men det gælder også erhvervsmål. Vi har erfaring og ekspertise indenfor begge områder.

Forsikringsskader er et område, der spænder bredt og kan omhandle alt fra skimmelsvamp til skader som følge af aggressive vejrforhold, brand- og vandskader mv. Hvad end jeres forsikringsskader omhandler, står vi altid klar til at hjælpe med at klarlægge skadesomfanget samt anskueliggøre lovliggørelse omkostningerne – og ikke mindst; rette op på skaden.

Ingen skader er hverken for små eller for store til, at vi kan og vil varetage opgaven – og vi er vant til at udbedre lidt af hvert. Vi forstår jeres frustration.

Og det er derfor, at skaden eller skaderne skal udbedres med det samme, så I kan komme videre. Tag kontakt, når skaden er sket, så sætter vi straks gang i maskineriet og udbedringen.

Ulbølle Tømreren kan ligeledes rådgive i forbindelse med anmeldelse af skaden. Kontakt os derfor per telefon eller mail, så I kan få løst jeres problem.