Nyt Tag Tagdækning Tagrenovering Ulbølle Tømreren

Vi lægger nyt tag på hele Fyn

Hvis din bolig trænger til et nyt tag på Fyn, så er du kommet til den helt rigtige tømrer. Vi er et lille men stærkt team bestående af erfarne håndværkere placeret imellem Svendborg og Faaborg. Vi servicerer hele Fyn med både små og store projekter og sætter en ære i høj byggekvalitet. Med en passion for tagarbejde, tagdækning, tagrenovation samt vedligeholdelse af både nye og ældre tagkonstruktioner står vi klar til at hjælpe dig med din bolig. Vi har en masse tagprojekter bag os, hvorfor vi været gennem processen mange gange. Den erfaring og viden vi har opbygget gennem næsten to årtier kommer i dag vores kunder til gode. Den er blandt andet med til at sikre, at vi kan vejlede dig i planlægningsfasen og få truffet alle de rigtige beslutninger.

Læs mere om os

Hvorfor overveje at få nyt tag?

Det kan der være flere grunde til. Det kan være, at dit nuværende tag er slidt, utæt, eller måske ønsker du bare et pænere et af slagsen. Ligegyldigt hvad dine ønsker og behov måtte være, så står vi klar med ekspertise og en erfaring, der sikrer, at du får den allerbedste og mest kompetente rådgivning. Det siger vi ikke kun fordi, at det lyder godt, men fordi vi tager vores arbejde alvorligt. Vi ved nemlig, hvad det vil sige at lægge et nyt tag på Fyn – og vi ved alt om dine bekymringer i den forbindelse – og på samme tid ved vi, at udgifterne kan virke uoverskuelige og endda skræmmende. Omvendt ved vi også, hvilke konsekvenser det kan have, hvis man udskyder at få lagt et nyt tag eller lavet en tagrenovation. Vores råd er, at du bør gøre noget ved det før, at dit tager forfalder yderligere og udgifterne stiger.

 

Hvad koster et nyt tag på Fyn?

Det kommer meget an på hvor omfattende projektet er. Prisen vil afhænge af tagarbejdets karakter, materialevalg samt størrelsen på taget. Men det er langt fra altid, at den rigtige løsning er at få lagt et helt nyt tag. Det er også en mulighed, at en tagrenovering er mere end rigeligt. Ulbølle Tømreren står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med den vurdering. Vi tilbyder et gratis tagtjek, så du kan få et overblik over projektet samt dine muligheder, før du beslutter dig for et nyt tag på Fyn.

 

Bestil et gratis tagtjek før nyt tag på Fyn

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot har brug for et råd. Men vi vil også meget gerne komme ud til dig, så vi kan tage et kig på din tagkonstruktion og få en snak om dine muligheder. Med et gratis tagtjek kan du få det fornødne overblik, som klæder dig på til at træffe gode beslutninger på et informativt grundlag. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og er involveret i hele processen. Du behøver ikke at være ekspert i taglægning for at være med. Vi taler nemlig et sprog, som alle kan forstå. Ring til os før du får lagt et nyt tag på Fyn.

Se galleri her