Tagrender Nedløb Ulbølle Tømreren

Vi monterer nye tagrender og nedløb på Fyn

Ulbølle Tømreren opsætter og renoverer alle typer tagrender samt oplægning af nye render i gamle rendejern. Vi har arbejdet inden for området i mange år og kender derfor til alle muligheder samt udfordringer ved både valg og opsætning af nye tagrender på Fyn. Men som kunde kan det være svært at gennemskue hvilken type tagrende eller nedløbsrør, som man skal vælge. Her står vi selvfølgelig til rådighed med alt den hjælp og professionel vejledning, som du kan få brug for. Vores mål er, at vi i fællesskab opnår det bedst mulige resultat.

Læs mere om os

Hvorfor få nye tagrender?

Tagrender er altid noget af det første, som man ser på boligen. De kan være med til give huset et visuelt løft og en flot finish. Men tagrender undervurderes ofte. Alt for ofte. Deres funktionalitet er dog afgørende for boligen, hvorfor velfungerende og gode tagrender er en absolut nødvendighed. Det gælder specielt i Danmark, fordi vi oplever store mængder regn hele året rundt – og hér spiller tagrenderne en afgørende rolle for vedligeholdelsen af boligen. Sat på spidsen; hvis dine tagrender ikke fungerer optimalt, kan det hurtigt medføre fugtskader i hele boligen. Og det kan blive dyrt. Vi står til rådighed med den fornødne information, når du skal have nye tagrender på Fyn.

 

Hvad koster det at få sat nye tagrender op?

Det afhænger naturligvis af projektets størrelse. Men som udgangspunkt er der tre punkter, der har særlig indflydelse på den endelige projektpris:

  • Profiltyper
  • Størrelse
  • Materialer

 

Ulbølle Tømreren hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, så dine nye tagrender på Fyn både overholder dit budget og fungerer nøjagtigt, som de skal. Og hvis du stadig er usikker på hvorvidt, at der er behov for den helt store udskiftning – så kontakt os. Vi vil meget gerne gennemgå dine nuværende tagrender og nedløbsrør. Vi giver således en konkret tilbagemelding på jeres tagrender og skaber det vigtige overblik.

 

Materialevalg til nye tagrender på Fyn

Vi arbejder med fire typer tagrender: zink, stål, plast og kobber. Hvis det primært handler om kvalitet, så er zink uden tvivl det bedste materiale at arbejde med. Denne type tagrendes kvaliteter overskygger de øvrige på markedet, når man taler kvalitet og holdbarhed. Zinktagrender er ekstra modstandsdygtige overfor al slags vejr og har derfor en særlig lang levetid.

Men som du måske kan fornemme, så er det ikke bare ligetil at vælge tagrender. Udover udseende og holdbarhed, så er der også andre parametre, der gør sig gældende ved valg af tagrender. Det kan være, at man bor tæt på kysten, hvorfor huset udsættes for havgus. Og der er mange andre situationer, der kan have indflydelse på det endelige materialevalg. Tag os med på råd, så vi i samarbejde kan finde den rigtige løsning til dine nye tagrender på Fyn, der passer til din bolig.

Se galleri her