Ombygning Tilbygning Ulbølle Tømreren

Vi laver om- og tilbygning i Odense

Ulbølle Tømreren er din lokale fynske tømrer med mange års erfaring inden for til- og ombygninger. Skal du bruge en ny tilbygning i Odense, så træder vi til og hjælper dig gennem hele processen. Når man står og skal udvide og tilbygge, så kan det være en uoverskuelig proces. Hvordan konkretiserer man sine ønsker og forvandler dem til konkrete byggeplaner? Hvordan maksimerer man og får mest muligt ud af en ombygning på et budget? Sådanne overvejelser hjælper vi dig med. En dygtig fagmand formår at arbejde indenfor de opstillede rammer uden at skære hjørner. Med en bred viden om både materialer, byggemetodik og de aktuelle lovmæssige krav kan Ulbølle Tømreren sikre dig et resultat af høj kvalitet og efterkomme dine ønsker.

Læs mere om os

Ny tilbygning i Odense?

Mange vil på et tidspunkt opleve, at der opstår et behov for mere plads. Det sker ofte i forbindelse med familieforøgelse, men nogle gange trænger din bolig også bare til løftet funktionalitet. Det kan være, at rumfordelingen ikke tillader, at I bruger boligen præcis som ønsket. Ofte må man gå lidt på kompromis med ens bolig og tilpasse sig. Vi ser også, at man udvikler sine interesser, hvorfor nye behov opstår; som et nyt værksted eller et atelier. Her kan en til- eller ombygning være den helt rigtige løsning, så du opnår et hus, der dækker alle dine behov.

Vi hjælper med din nye tilbygning i Odense, så du kan få nøjagtig det hus, som du går og drømmer om. Vi har erfaring med at bygge i en lang liste af materialer og kan varetage både små og store løsninger. Processen starter åbent og i dialog om konkrete ønsker og behov. Herefter vil vi skitsere en løsning, der efterlever disse og konkretiserer byggeplanerne. Undervejs i projektet vil vi være i løbende dialog med kunden, så det føles trygt og overskueligt, og kunden kan følge med i udviklingen fra sidelinjen.

 

En tilbygning i Odense i balance

Til- og ombygninger handler om balance. Det er ikke blot et spørgsmål om at opføre nogle ydre vægge og opdele konstruktionen i diverse rum. Der er en lang række punkter, som en god entreprenør vil være opmærksom på. Der skal være det rette sammenspil med resten af bygningen, og resultatet skal gerne ligne en naturlig tilføjelse til den oprindelige konstruktion. For os handler det om at lytte til vores kunder. Disse har unikke behov og dyb indsigt i netop brugen af deres bolig. Det gode resultat sker ofte som følge af et godt samarbejde og en sund dialog.

 

Vi har blandt andet fokus på
  • Øvrig arkitektur
  • Lysindfald
  • Lydisolering
  • Daglig funktionalitet

 

Når vi arbejder på en tilbygning i Odense, så er det ultimative mål at skabe et sted, der både er rart at være i og benytte på samme tid. Det sker gennem en balance mellem byggeteknik og fokus på funktionalitet.

 

Vi har også erfaring med tilbygning af sommerhus

Når man hører ordene tilbygning eller ombygning, så tænker man typisk på en udvidelse af boligen. Men hos Ulbølle Tømreren har vi også erfaring med sommerhuse og ombygning af disse. Et sommerhus er et sted, hvor man kan afkoble og få et afbræk fra hverdagen derhjemme. Og det betyder, at der kan være nogle atypiske ønsker, når man skal optimere funktionaliteten. Det kan være, at hele tilbygningen skal opføres i samme træsort som resten af sommerhuset og den nye tilbygning huse en sauna. Eller måske et spabad der stiller særlige krav til konstruktionen, og hvordan fugt optages og transporteres. Ofte skal der være et konkret sammenspil mellem tilbygningen og dine udendørsfaciliteter. Uanset tilfældet så hjælper vi med at skabe et fuldkomment sted i ligevægt, så din livsglæde forøges.

Se galleri her