Tagdækning Tagrenovering Svendborg Ulbølle Tømreren

Vi bygger tagkonstruktioner

Ulbølle Tømreren er passionerede omkring tagkonstruktioner. Med mange års erfaring og brancheekspertise kan vi hjælpe dig med dit byggeprojekt, hvis du skal have tagdækning eller tagrenovering i Svendborg. Via et gratis tagtjek vurderer vi tagets tilstand og rådgiver dig om dine muligheder. Det er vigtig for os, at opgaven samt de økonomiske overvejelser fremstår konkrete og overskuelige.

Læs mere om os

Har du brug for tagdækning eller tagrenovering i Svendborg?

Står du og skal have et nyt tag på dit hus eller en bygning? Eller leder du bare efter en tømrer, som kan reparere din nuværende tagkonstruktion? Ulbølle Tømreren hjælper dig med tagdækning eller tagrenovering i Svendborg. Vi har bred erfaring med alt slags tagarbejde, og med den fornødne ekspertise rådgiver vi dig i alt fra renoveringsmuligheder til materialevalg. Taget på dit hus eller bygning er et kritisk element i den samlede konstruktion. Vi er stor fortaler for, at man årligt holder øje med og er opmærksom på tagets tilstand, der uundgåeligt forværres over tid. Ligesom andre områder i dit hus, så kræver dit tag også vedligeholdelse. Opdager man en svaghed i tagkonstruktionen i tide, så kan man spare rigtig mange penge og endda helt undgå, at taget skal skiftes på et senere tidspunkt.

Vi forstår udmærket, at det kan være en stor og skræmmende beslutning med mange overvejelser, når man går og spekulerer i tagarbejde. Det er eksempelvis et omfattende projekt at få lagt et helt nyt tag, der ofte strækker sig over uger. Men vi tror også på, at det kan have stor vinding på den lange bane. Et nyt tag kan hæve den samlede værdi på dit hus, men der er også et sikkerhedsmæssigt aspekt, som man bør tage alvorligt. Ældre tage er ofte bygget under løsere bygningskrav og er ikke lige så sikre i tilfælde af brand, eller robuste overfor fugt.

 

Hvorfor vælge Ulbølle Tømreren til tagdækning eller tagrenovering i Svendborg?

Vi er en lokal tømrer, som er tæt på dig og i stand til at hjælpe uanset omfanget af tagarbejdet. Vi har erfaring med at bygge i nærområdet og kender både de lokale og nationale processer, planer og reglementer. Således er det arbejde, vi udfører, altid i fuld overensstemmelse med de juridiske og sikkerhedsmæssige krav. Der stilles store krav til moderne tagdækning. Bygningsreglementet foreskriver blandt andet specifikationer til materialer, konstruktioner og deres modstandsdygtighed over for brand, sikring mod fugtskader, ventilationsevne samt isoleringsgrad.

Ulbølle Tømreren har passion for tagarbejde. Det skal man have, hvis et tilfredsstillende resultat af høj kvalitet skal opnås. Vi tager vores arbejde alvorligt, og for os er målet, at vi finder den rigtige løsning til dig og dit projekt. Det er ikke altid åbenlyst, hvorvidt dit tag blot kræver vedligeholdelse og renovering eller om det bør skiftes. I mange tilfælde er vi i stand til at reparere utætheder og slid, så dit tags levetid forlænges betydeligt. Du kommer langt med den rette rådgivning, og vi mener, at vi er en kompetent og oplagt samarbejdspartner, hvis du skal have tagdækning eller tagrenovering i Svendborg.

 

Gratis tjek før tagdækning og tagrenovering i Svendborg

I stedet for at gå og spekulere i nødvendigheden af en ny tagdækning eller tagrenovering, så kommer vi gerne ud og udfører et gratis tagtjek for dig. Vi er eksperter i at vurdere tilstanden på dit tag. På en oplyst baggrund er vi i stand til at rådgive dig mere nøjagtigt omkring dine muligheder. Den rette og kompetente rådgivning kan spare dig for en masse bekymringer og udgifter. Målet er, at du opnår en konkret forståelse for forfatningen af dit tag samt omfanget af det tagarbejde, der bør udføres, hvis det er nødvendigt.

Skal vi hjælpe dig med tagdækning eller tagrenovering i Svendborg? Vi er altid klar på telefonen til en snak. Du skal også være velkommen til at ringe, hvis du blot har spørgsmål. Ring på tlf. 40 15 59 38 i dag og bestil et gratis tagtjek.

Bestil gratis tagtjek