Nyt Gulv Ulbølle Tømreren

Vi kan både lægge gulve og udskifte dit loft

Ulbølle Tømreren er din lokale tømrer mellem Svendborg og Faaborg med fokus på kvalitet og langtidsholdbare løsninger. Vi er i stand til at hjælpe dig, uanset om du skal have lagt nye gulve eller udskiftet dit loft. I den forbindelse er der en vigtig planlægningsproces, som man skal gennemgå som husejer. Når man skal have lagt nye gulve i Svendborg, så bør man blandt andet overveje, om man ønsker gulvvarme. Man skal også indtænke budget i den endelige løsning, hvilket kan have indflydelse på materialevalg. En tredje overvejelse er, hvorvidt gulvet skal være nemt at rengøre og vedligeholde. Således vil der være en række beslutninger, som man skal tage stilling til. Men her er det vores opgave at gøre denne proces overskuelig og spiselig. Vi har nemlig mange års erfaring at trække på, og vi har bygget i langt de fleste materialer.

Læs mere om os

Vi servicerer Faaborg og Svendborg med gulve

Nye gulve er én af de faktorer, som virkelig kan løfte din bolig indvendigt. Disse kan give den helt rigtige balance mellem modernitet og det rustikke i den oprindelig konstruktion. Når du gør brug af Ulbølle Tømreren i Svendborg til gulve, så starter planlægningsprocessen med at forstå og lytte til dine behov. På den baggrund kan vi opstille en kravspecificering og indhente eventuelle byggetilladelser. Således opfylder dit projekt opfylder juridiske og sikkerhedsmæssige forhold. Når vi i samarbejde med dig udvælger dine materialer, så gøres det i overensstemmelse med dit budget. Endeligt udarbejder vi en projektplan. Det giver begge parter et overblik over projektets kompleksitet og længde. Vores mål er, at det skal være en tryg og god oplevelse, når vi hjælper dig i Faaborg eller Svendborg med gulve.

 

Svendborg gulve og materialer

Det findes en jungle af materialer og forskellige gulvtyper derude. Det kan være forvirrende at tage stilling til de forskellige materialers egenskaber og deres fordele samt ulemper. De mest gængse gulvtyper er trægulve, parketgulve, laminatgulve, linoleumsgulve, vinylgulve samt flisegulve. Hver type kan være den rigtige løsning for dig alt efter budget og ønsker. Derudover er et fokusområde for Ulbølle Tømreren, at dine nye gulve passer ind med resten af huset. Det skal føles som en helstøbt oplevelse, når du bevæger dig gennem boligen.

 

Overvej følgende når du vælger materialer
  • Budget
  • Ønsket holdbarhed
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Rum der skal ligges gulv i

 

Det er en god idé at spørge sig selv, om ens gulv skal være særligt modstandsdygtigt. Det kan eksempelvis være i et rum, som benyttes meget og af mange mennesker i løbet af dagen, eller hvor støv og skidt ofte finder vejen ind. På grund af de mange muligheder indenfor materialer, så kan man i dag få nogle rigtig flotte gulve i den lidt billigere ende. Parketgulve er en type gulv, som søger at efterligne nogle af de kvaliteter, som et rigtigt trægulv har, men som samtidig er billigere at lægge og at udskifte. Vi hjælper dig selvfølgelig gennem processen i Faaborg eller Svendborg med gulve, der lever op til både dine æstetiske og funktionelle krav.

 

Svendborg gulve der er praktiske

I et rum som dit bryggers vil snavs og skidt i højere grad forekomme, da rummet typisk ligger i forbindelse med din entré og indgangen til huset. Det er et rum, hvor mange ordner vasketøj, og hvor der bliver opbevaret sko og jakker. Her vil man naturligt slæbe en del snavs ind eller spilde nogle rengøringsmidler fra tid til anden. Det kan derfor være en rigtig fornuftig overvejelse at kigge på gulve af fliser, linoleum, laminat eller vinyl, da de har praktiske egenskaber og er nemme at rengøre. Det kan også være, at du har mindre børn, og at der bliver spildt en del omkring sofabordet i løbet af dagen. Det gør livet lettere for hele familien, at du ikke skal bruge en masse tid på at fjerne pletter dagligt.

Vi gør opmærksom på dette, fordi det ikke er den mest åbenlyse overvejelse. Naturligt vælger de fleste de gulve, som de finder pænest. Men nogle gange og til særlige rum får man mest ud af sit nye gulvprojekt, hvis der også indtænkes praktikalitet og daglig brug i løsningen. Når du arbejder med Ulbølle Tømreren i Svendborg til gulve, vil vi selvfølgelig liste alle de væsentlige beslutninger op gennem processen. Det skal være med til at sikre, at du ikke kun er glad for dit nye gulv på den korte bane – men også i det lange løb.

Se galleri her