Ombygning Tilbygning Ulbølle Tømreren

Vi bygger dit drømmehus

Ulbølle Tømreren har mange års erfaring med til- og ombygning i Svendborg. Vi har arbejdet med de fleste materialetyper og imødekommet et hav af forskellige forespørgsler fra vores kunder gennem tiden. En sådan proces handler for os om at forstå dine individuelle ønsker og behov. Der kan være mange årsager til, at man gerne vil ombygge eller udvide huset. Det kan være, at familien er blevet større, eller at dine daglige behov simpelthen bare har ændret sig.

Et godt hus er et funktionelt hus, hvor der både er plads til en effektiv dagligdag, men også at du kan dyrke dine interesser i optimale omgivelser. Uanset om du skal have bygget en ny garage, atelier eller blot ønsker en bedre rumfordeling i din bolig – så kan Ulbølle Tømreren tage dig gennem processen. Vi er dit lokale hold af håndværkere med fokus på kvalitet og tæt kundedialog.

Læs mere om os

En lokal tømrer til ombygning i Svendborg

Vi kender Svendborg og vi nyder at arbejde i området. Ulbølle Tømreren er placeret mellem Svendborg, Faaborg og Ringe, og vi føler os tæt forbundet med Sydfyn. Vi har både en del kunder i området, men også samarbejdspartnere og lokale rådgivere der understøtter vores forskellige processer. Vi vil gerne være en del af nærområdet og bidrage til, at vi alle har et godt og trygt sted at bo.

Og det er dét, som en lokal håndværker kan. Der vil være større virksomheder rundt omkring i landet, som også kan byde ind på og udføre din ombygning i Svendborg. Men vi er aldrig mere end 20 minutter væk og kan rykke ud med det samme, hvis du skal bruge hjælp. Vi oplever, at det skaber en mere personlig oplevelse for vores kunder, at man kan møde sin tømrer i bybilledet på en tilfældig tirsdag. Vi er en del af det samme nærmiljø og vil det bedste for byen.

 

En harmonisk ombygning i Svendborg

En tilbygning eller ombygning i Svendborg handler om mere end bare funktionalitet. Det er vigtigt, at din nye ombygning løfter resten af din bolig. Herunder skal en tømrer have særligt fokus på, at ombygningen hænger sammen med resten af dit hus. Det handler om at udvælge de rigtige materialer og forstå forskellige byggemetodikker. Ombygningen skal smelte sammen med den oprindelige konstruktion. Det er i den forbindelse, at vi snakker om harmoni. Når din nye tilbygning eller ombygning er i balance med resten af huset og ligner en naturlig forlængelse, så vil du opleve et mere helstøbt resultat.

 

Hvorfor udvide eller bygge om?
  • Bedre funktionalitet i hverdagen
  • Løftet æstetik
  • Øget værdi af dit hus

 

Vi hjælper dig gennem processen. Vi ved, at det kan være et stort projekt at begive sig ud i. Men vi tror samtidig på, at vi kan fjerne en masse af dine bekymringer og sørge for, at du føler dig tryg. Vores arbejde hviler på et fundament af forståelse for din situation og dine behov i kombination med vores mangeårig erfaring. Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til en snak, så er du altid velkommen til at ringe til os.

 

Lokalplaner og regler under ombygning i Svendborg

Vi er selvfølgelig også vant til at bygge i Svendborg. Der kan nemlig være særlige forhold, lokalplaner og deklarationer i kommunen, som man skal tage højde for, når man indleder et byggeprojekt. Her spiller vores erfaring ind og sikrer, at vi kan tilbyde en meget specifik rådgivning. Vi har været processerne i gennem og kender de forskellige krav og bestemmelser i henhold til tinglysninger og andre vedtægter. Når du bruger Ulbølle Tømreren til din ombygning i Svendborg, så sørger vi for, at arbejdet lever op til alle sikkerhedskrav og juridiske forhold.

Det medfører en ombygning, som både er fremtidssikret og udført korrekt. Vi arbejder altid med kvalitet for øje. Men når vi også kommer fra samme by som vores kunder, så føler vi et ekstra ansvar. Denne ansvarsfølelse er med til at holde os på forkant med ændringer i love og regler, så vi kan være stolte og stå inde for vores arbejde.

Se galleri her