Dræn Ulbølle Tømreren

Din lokale fynske tømrer

Vi vil gerne være den lokale fynske tømrer, som man kan regne med uanset omstændighederne. På vores hjemmeside finder du de mange services, som vi kan hjælpe dig med. Vores erfaring tillader os at være leveringsdygtige i stort set alle type projekter. Selv hvis du har en helt særlig forespørgsel, så har vi også et bredt netværk at trække på. Bor du i Odense og skal bruge tømrer service, så kan Ulbølle Tømreren hjælpe dig godt på vej.

Ulbølle tømreren består af et mindre men dedikeret hold af dygtige håndværkere, der har serviceret Odense og omegn i mange år. Med en placering lidt længere syd på og med en halv times kørsel fra midtbyen, kan vi hurtigt rykke ud og hjælpe dig med dit byggeprojekt. Når vi bygger, så gør vi det med en erfaring, som vi har erhvervet os gennem mange år i branchen. Kvalitet og den gode kundeoplevelse står absolut øverst på listen.

Læs mere om os

Vi hjælper i Odense med tømrer service

Vi har en forkærlighed for Odense. Selvom vi har base lidt længere syd på, så har vi udført meget arbejde i Odense og de omkringliggende byer. Området er særligt for os, på grund af den store alsidighed man oplever i arkitekturen og ikke mindst de historiske bygninger. Der er mange spændende projekter at finde i Odense. Men uanset om vi arbejder på en ældre bygning eller et nyopført hus, så gør vi det med samme respekt for konstruktionen og de anvendte byggemetoder. Vi tilbyder professionel rådgivning og trækker på en erfaring, som vi har opbygget gennem mange år.

 

Odense tømrer service og omegn

Uanset om du i Odense mangler tømrer service, eller om du bor i omegnen, så står vi klar med kompetent rådgivning og dygtige håndværkere. Vi har mange projekter bag os, både i Odense og udenfor, og vi sætter en ære i at servicere lokalområderne. Der er ikke et projekt, der er for småt til os. Vi kører gerne ud for at tage et kig på dine byggeforhold og får en snak om det ønskede resultat.

Dét, der betyder mest for os, er, at du får et overblik over dit projekt og kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi har lært med tiden, at tillid og tryghed er vigtigt for vores kunder. Vores måde at imødekomme dette på er ved at lytte. På baggrund af dine ønsker og behov tilbyder vi en konkret projektplan. Formålet med planen er at belyse hele processen og stille spørgsmålstegn ved alle vigtige beslutninger. Dem hjælper vi dig med og sørger for, at du er informeret, før du beslutter dig for noget.

 

Vi laver også projekter i
  • Højby
  • Bolbro
  • Hjallese
  • Næsby
  • Dalum
  • Sanderum
  • Og mange flere områder..

 

Skal du bruge hjælp i Odense med tømrer service, så er du altid velkommen til at ringe til Ulbølle Tømreren. Det er fuldkommen uforpligtende, og vi støtter gerne op om den indledende planlægningsfase, så du kan danne dig et overblik over dit byggeprojekt.

 

Hvorfor bruge os i Odense til tømrer service?

Vi er ikke en kæmpe tømrervirksomhed. Vi består derimod af et trofast og mindre hold af dygtige håndværkere, som har været tilknyttet Ulbølle Tømreren i længere tid. På trods af vores størrelse er vi meget stolte af vores leveringsdygtighed. Vi har gennem årene udviklet og specialiseret os i en række forskelligt tømrerarbejde og kan i dag påstå, at vi har erfaring med de fleste løsninger.

Dét man får hos en mindre og lokal tømrer som Ulbølle Tømreren, det er en mere personlig håndtering og interesse for netop din situation. Det vil være de samme tømrere, der kommer forbi hver gang, du starter et nyt projekt. Vi har altid tid til netop dine spørgsmål og bekymringer. Vi nyder at arbejde med private kunder over flere omgange, så vi kan følge med i, hvorledes deres bolig udvikler sig år efter år. Vi tror på, at vi kan levere en tryg og tillidsfuld oplevelse som dine lokale håndværkere i Odense med tømrer service.

Se galleri her