Efterisolering Isolering Ulbølle Tømreren

Certificeret CBI Danmark +Partner

Ulbølle Tømreren er den lokale fynske tømrer, der både arbejder i Odense og servicerer områderne omkring. Vi består af et mindre team, og det er vores kernemission at levere en tryg oplevelse for vores kunder gennem stærk rådgivning, fokus på kvalitet og brug af gode materialer. Tryghed og tillid mellem kunde og entreprenør er afgørende for et godt projekt. Det kan godt være en omfattende beslutning at hyre en isolatør til at arbejde på dit hus. Vi er med i et landsdækkende netværk og certificeret CBI Danmark +Partner, der betyder, at vi deler visionen om at levere bæredygtige isolerings-løsninger. Bæredygtig isolering bliver målt på, hvorvidt det både er bæredygtigt i et økonomisk, miljømæssigt og samfundsmæssigt perspektiv.

Bor du i Odense og skal bruge isolering eller efterisolering af dit hus, så sørger vi for, at det bliver gjort efter de højeste standarder.

Læs mere om os

Spar penge i Odense på isolering og efterisolering

God isolering er afgørende for hvor meget energi der bruges på at varme dit hus op og hvordan dit hus holder på varmen efterfølgende. Med isolering eller efterisolering kan du således mindske dit energiforbrug og din varmeregning. Vores erfaring er, at det er dét område på dit hus, hvor du vil opleve den største returnering på din investering. Uanset om du står og skal bygge et nyt hus i Odense eller ønsker at optimere en ældre bolig, så er optimal isolering eller efterisolering en absolut nødvendighed. Vi er helt sikre, når vi påstår, at det vil kunne betale sig!

Men der er også et andet aspekt, som man bør tage med i sine overvejelser. Vi oplever, at både byggekrav samt ønsker fra kunder i højere grad har fokus på effektivitet og miljørigtighed. Dit hus skal gerne stå i mange årtier endnu og med isolering eller efterisolering kan du være med til at fremtidssikre din bolig. Det betyder selvfølgelig også noget for værdien af huset. Din bolig vil stige i værdi, men det kan altså øge værdien yderligere og sikre, at huset holder sin pris, såfremt boligen er energieffektiv og bæredygtig.

 

Typer af isolering og efterisolering i Odense

Vi har mange års erfaring samt projekter bag os. Vi har oplevet og været med under udviklingen inden for isoleringskrav samt nye spændende materialer, der er blevet til rådighed i branchen. Når vi arbejder i Odense med isolering eller efterisolering, så spiller denne erfaring en vigtig rolle. Vi er vant til at arbejde med de bedste materialer og besidder en viden, som kommer vores kunder til gode under rådgivningsprocessen.

Vi arbejder blandt andet med papirisoleringen Isocell, der er et certificeret og bæredygtigt produkt. Papirisolering er blevet en hyppigt anvendt isoleringsmetode, da den effektivt optager og transporterer fugt væk samtidig med, at den bevarer isoleringsevnen.

 

Vi udfører blandt andet isolering på
  • Vægisolering
  • Loftisolering
  • Gulvisolering
  • Etageadskillelse
  • Hulmursisolering

 

Og derudover sætter vi en ære i vores leveringsdygtighed. Det betyder, at du altid kan ringe og få en snak om din konkrete situation. Vi løser langt de fleste opgaver.

 

Bedre indeklima i Odense med isolering

Med isolering eller efterisolering opnår du et bedre indeklima. Vi tror på, at et optimalt indeklima medfører en højere livskvalitet samt generelt dagligt velbehag. Vi bruger mange timer i vores bolig, der anvendes til et hav af brugsformål. Hele familien skal således føle sig godt tilpas uanset årstid, og her kan vi hjælpe dig. Hvis du går og overvejer isolering eller efterisolering i Odense, så kan du opnå varmere rum og bedre luftkvalitet. God isolering betyder også, at man mærkbart kan skrue på termostaten og justere temperaturen. Men du vil også opleve en bedre lydisolering, eksempelvis mellem etager, der gør, at du får et mere roligt miljø.

Vi taler meget om god isolering. Det gør vi, fordi vi har set konsekvenserne af dårlig isolering. I værste tilfælde kan dårlig isolering medføre opbygning af fugt på indervægge, der kan lede til mug og skimmelsvamp.

Se galleri her