Nyt Tag Tagdækning Tagrenovering Ulbølle Tømreren

Vi er passioneret omkring tagkonstruktioner

Ulbølle Tømreren er din fynske tømrer med en forkærlighed for tagdækning og tagrenovering. Vi har udført mange forskellige tagkonstruktioner gennem årene og har således opbygget en dyb brancheekspertise. Hvis du går og spekulerer i renovering af din nuværende konstruktion eller endda i at få lagt et helt nyt tag i Odense, så kan du med fordel kontakte os først. Vi kommer hellere end gerne ud til dig og foretager et gratis tagtjek. Her vurderer vi tilstanden på dit nuværende tag og rådgiver dig ganske uforpligtende på den baggrund. Det kan være en stor beslutning at igangsætte et så omfattende projekt. Det er i den forbindelse vigtigt for os, at du føler dig tryg og har det fornødne overblik, inden du træffer en endelig beslutning.

Læs mere om os

Skal du have nyt tag i Odense?

Der kan være mange grunde til at få lagt et nyt tag. Det er ikke ualmindeligt, at ældre tage er slidte og har udviklet utætheder. Taget på dit hus er et kritisk element i den samlede konstruktion. Som med andre områder på dit hus, så vil tilstanden forværres af tidens tand. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med dit tag. Således kan du opdage eventuelle problemer, før de får alvorlige konsekvenser. Det kan spare dig for rigtig mange penge, hvis manglerne bliver opdaget i tide.

Det kan selvfølgelig også bare være, at du ønsker et pænt og nyt tag. Det kan være en nedgradering, hvis resten af dit hus fremstår moderne og velholdt, men tynges af en gammel og træt tagkonstruktion. Uanset dine årsager står Ulbølle Tømreren til rådighed med faglig ekspertise og et hold af dygtige håndværkere, hvis du skal have lagt et nyt tag i Odense.

 

Hvorfor vælge os til et nyt tag i Odense?

Vi er et mindre men trofast team, der har et utal af tagprojekter bag os. Med passion og præcision udfører vi opgaven, og kvaliteten skal være i top. Når du arbejder med Ulbølle Tømreren, så søger vi at skabe et overblik for dig, der gør processen mere spiselig. Vi ved, at det kan være et stort byggeprojekt at begive sig ud i. Men vi har også erfaring med, at jordnær rådgivning samt en løbende dialog skaber tillid mellem begge parter.

 

Vi har fokus på følgende, når vi bygger
  • En gennemskuelig proces
  • Tæt kundedialog
  • Arbejde af høj kvalitet

 

Vi har flere eksempler på tidligere udført tagarbejde i vores galleri på hjemmesiden. Her finder du et udvalg af flere typer samt projekter i forskellige størrelser. Skal du have renoveret eller lagt nyt tag i Odense, så kan vi vejlede dig gennem processen og hjælpe dig med at opnå netop det tag, som du går og drømmer om.

 

Gratis tagtjek før nyt tag i Odense

Det kan være en rigtig god idé at få fagfolk til at kigge på og vurdere tilstanden på dit tag fra tid til anden. Et tag kræver også vedligeholdelse på lige fod med andre områder af din bolig. Ulbølle Tømreren tilbyder et gratis tagtjek, så du kan få vished om de fejl og mangler, der måtte være. Der er mange fordele ved at få et tagtjek. Det kan også være, at dit tag ikke fejler noget og er i god stand – eller at det vil være tilstrækkeligt at renovere taget i stedet for helt at udskifte det.

Det vigtigste råd, vi kan give med herfra, er, at der kan være rigtig mange penge at spare, hvis skader på dit tag opdages i tide. Det er en meget mindre udgift at skulle reparere på små huller fremfor at skulle behandle for fugtskader i hele konstruktionen på et senere tidspunkt. Uanset din situation så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tagtjek, før du beslutter dig for renovering, eller før du får lagt et nyt tag i Odense.

Se galleri her