Badeværelse Svendborg Ulbølle Tømreren

Vi laver også køkkener

To af de mest vigtige rum i dit hus er køkkenet og badeværelset. Begge kræver høj funktionalitet, da de bruges dagligt og fungerer som samlingspunkter i huset på forskellige måder. Derudover er det vigtigt, at de hver især løfter den indvendige æstetik og udtrykker den stil, som du er ude efter. Hos Ulbølle Tømreren har vi erfaring med både renovering eller udarbejdelse og opsætning af helt nye badeværelser og køkkener. Vi er din fynske tømrer med fokus på den lækre finish og tæt kundedialog gennem hele processen. Hvis du står og skal have et køkken eller nyt badeværelse i Odense, så kan vi hjælpe og sikre dig dét resultat, som du går og drømmer om.

Læs mere om os

Vi har samarbejdspartnere til nyt badeværelse i Odense

Det kan være en rigtig god idé at gøre brug af en tømrervirksomhed, når du skal have et nyt badeværelse i Odense. Det siger vi, fordi både udarbejdelse og opsætning af badeværelser kræver godt håndværk og præcision. Begge er discipliner, som vi arbejder med dagligt i alle forgreninger af vores virksomhed. Vi er rigtig gode til projektstyring og bygger med en kvalitet, som vi er meget stolte af. Men der er selvfølgelig også områder, der falder en smule uden for vores kernekompetencer. Derfor samarbejder vi med nogle af de bedste fynske leverandører inden for både bad og køkkener. Således er hele processen understøttet af forskellige faglige eksperter fra start til slut.

Hvis du bevæger dig rundt på vores hjemmeside og læser om de services, som vi tilbyder, vil du finde et meget alsidigt udvalg. Vi arbejder faktisk på de fleste områder af dit hus – såvel udvendigt som indvendigt. Sådan har det ikke altid været, og det er alle erfaringsområder, som vi har bygget op over mange år. Men det betyder til gengæld også, at vi i dag har en dyb forståelse for byggeteknikker i huset, så dit nye badeværelse vil hænge sammen med resten af boligen. Det skaber en eftertragtet følelse af harmoni og opmærksomhed på detaljer, når man bevæger sig rundt i dit hjem.

 

Hvad skal man tænke over før nyt badeværelse i Odense?

Når man skal have et nyt badeværelse, så er der er hav af overvejelser, man skal gøre sig. Det er ét af de byggeprojekter, der kan føles overvældende at begive sig ud i. Der vil være en periode, mens byggeriet står på, hvor huset ikke er fuldt funktionelt. Men et færdigt og moderne badeværelse, der stråler af kvalitet, vil være det hele værd. Badeværelset er faktisk et af de mest komplekse rum at arbejde med på grund af de forskellige tekniske installationer. Det betyder, at planlægningsfasen er særligt afgørende for det endelige resultat. Der er samtidig en del forhold og regler, som rummet skal leve op til for at være lovligt. Men der er ingen grund til bekymring, for vi har været gennem hele processen mange gange og kan tage dig trygt med på rejsen.

 

Overordnet planlægningsfase til badeværelser
  • Kravspecificering
  • Eftertjek af regler (og evt. byggetilladelse)
  • Budgettering
  • Valg af materialer og installationer
  • Indhente tilbud fra fagfolk
  • Udarbejdelse af projektplan

 

Ulbølle Tømreren arbejder metodisk og sikrer, at et nyt badeværelse i Odense efterlever alle dine personlige krav og ønsker samt følger juridiske retningslinjer og regler.

 

Løft æstetikken med nyt badeværelse i Odense

Dit badeværelse skal selvfølgelig være funktionelt. Men et moderne og veludført badeværelse kan også have en wow-faktor over sig, der er med til at løfte hele din bolig. Det er én ting at bygge et fantastisk badeværelse, men de rigtig gode fagfolk sikrer samtidig, at rummet hænger sammen med resten af huset. Vi har et dybt kendskab til forskellige materialer og byggemetodikker, der bidrager til et harmonisk resultat. Uanset dine ønsker og behov så får vi det til at fungere sammen med dig. Vi ved, hvor meget et godt badeværelse kan betyde i hverdagen. Ulbølle Tømreren er dit lokale fynske hold af håndværkere, som står klar til at hjælpe dig med både renovering eller opførelse af et helt nyt badeværelse i Odense.

Se galleri her