Nye Vinduer og Døre Ulbølle Tømreren

Vi samarbejder med de største leverandører

Ulbølle Tømreren er din lokale fynske tømrer med fokus på højeste kvalitet. Vi er passionerede omkring alt slags branchearbejde, men når det kommer til nye vinduer og døre i Odense – så er det virkelig en opgave, som vi sætter pris på. Vi oplever nemlig, at døre og vinduer ofte er områder på boligen, der bliver nedprioriteret. Men det er faktisk én af de poster, hvor der er mest besparelse at hente på den lange bane. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi har i den forbindelse arbejdet sammen med nogen af landets største producenter og leverandører.

På listen finder du blandt andet VELUX, STM, KPK, Bøllemosen og Hvidbjerg Vinduet. Vi har således opbygget en viden omkring mange forskellige systemer og løsninger, der sikrer en høj leveringsdygtighed. Ulbølle Tømreren står klar til at rådgive dig gennem processen, så du kan opnå en mere energieffektiv bolig.

Læs mere om os

Brug for nye vinduer og døre i Odense?

Én af vores mere uheldige erfaringer er, at udskiftning af vinduer og døre ofte ender et stykke nede af to-do listen. Vi forsøger i den forbindelse at informere den almindelige forbruger om vigtigheden af gode døre og vinduer. Det er et område på din bolig, hvor der er rigtig meget at hente – både økonomisk, men også i forhold til optimering af dit indeklima. Hvis du har på fornemmelsen, at du trænger til nye vinduer og døre i Odense, så bør dette undersøges nærmere. Vi er selvfølgelig også indforstået med, at det kan være svært at vurdere standen på disse uden den fornødne ekspertise. Derfor står Ulbølle Tømreren altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp. Vi kommer gerne ud og tjekker, hvorvidt dine vinduer og døre lukker fugt ind og er utætte.

Brug for nye vinduer og døre i Odense?

Der er sket en massiv udvikling indenfor vinduer og døre siden 1970’erne. Der stilles i dag høje krav til både konstruktionen, glasset og selve isoleringsevnen. Mange ældre huse har stadig enten de oprindelige vinduer, døre eller begge dele installeret den dag i dag. Hvis du bor i et ældre hus, hvor dette er tilfældet, så kan der være gode grunde til at udskifte dem.

 

Hvorfor skifte dine vinduer og døre?
  • Op til 30% besparelse på varmeregningen
  • Opnå en bedre temperaturkontrol
  • Medvirker til et sundere indeklima

 

Hertil hører det også, at det både kan øge værdien på dit hus men også i høj grad være med til at fremtidssikre boligen. Det er især ærgerligt, hvis du i forvejen har brugt penge og energi på at efterisolere dit hus og blot oplever energitab på dine vinduer og døre i stedet. Hos Ulbølle Tømreren kender vi til både fordele samt faldgruber ved forskellige typer løsninger. Vi vil meget gerne dele ud af denne viden, hvis du overvejer at få udskiftet til nye vinduer og døre i Odense. Vi ønsker, at vores kunder opnår effektive og sunde boliger – og derigennem en højere komfort i hverdagen.

 

Rådgivning om nye vinduer og døre i Odense

Når du eksempelvis står og skal vælge et helt nyt system til dine vinduer, så kan det være et svært landskab at navigere rundt i. Du vil finde, at forskellige producenter har fokus på særlig funktionalitet, der medfører unikke fordele. Har du særlige krav til lysindfald, så spiller placering og størrelse på vinduerne en vigtig rolle. Bor du i et område af Odense med meget trafik og støj, så kan et specialglas med lyddæmpende egenskaber være den rigtige løsning.

For os handler den gode løsning først og fremmest om at forstå din situation og dine behov. Der starter vores rådgivningsproces altid. Foruden at tage stilling til funktionaliteten, så findes der vinduer i stort set alle udformninger. Det er vigtigt, at de understøtter og fremhæver boligens karakter. Vi hjælper dig selvfølgelig gennem hele processen og hjælper dig med at skabe det nødvendige overblik, så du kan træffe alle de rigtige beslutninger.

Se galleri her