Nyt Gulv Ulbølle Tømreren

Vi udskifter både gulve og loft

Ulbølle Tømreren er din fynske tømrer med fokus på det gode håndværk og en kompetent rådgivningsproces. Vi arbejder både med udskiftning af loft og gulve i Odense og i andre fynske byer. Når man går og tænker i at få udskiftet sine gulve, så kan der være mange overvejelser at gøre sig. Ikke nok med at de fleste ønsker pæne gulve, som understøtter resten af boligens æstetik, så er det ofte rigtig vigtigt, at dine gulve også er praktiske. Har du behov for at bygge i materialer, som er meget lette at vedligeholde? Er det vigtigt for dig, at gulvet er særligt slidstærkt og holder længe fremadrettet? Har du et krav om gulvvarme eller skridsikre overflader?

Således vil der være mange faktorer, der afgør den endelige beslutning. Ulbølle Tømreren er sammen med dig i denne proces og byder ind med bred viden om materialer og erfaring fra mange projekter.

Vi kan selvfølgelig også udskifte dit loft. Gipsloft er en populær løsning i de danske hjem, men der findes et væld af andre muligheder. Vi arbejder også med troldtekt, rustikloft, rockfon, systemloft, ecophon og hygiejneloft. Her er det af betydning, hvorvidt der skal hænge noget tungt i loftet, og om det skal have en lyddæmpende kvalitet. Vi er eksperter i at vejlede dig mod de rigtige beslutninger.

Læs mere om os

Nye gulve i Odense

Gulve er en af de områder i boligen, som virkelig hæver æstetikken. Smag er ofte forskellig – men mange har oplevet synet af en ældre bolig med nyrenoverede og afslebet trægulve, der nærmest får de forskellige rum til at fremstå moderne og nyistandsatte. Omvendt kan dine gulve også få et ellers flot hus til at fremtræde i dårligere stand, end det egentligt er, såfremt dine gulve er slidte og trætte.

Hvis du skal have lagt nye gulve i Odense, så mener vi, at Ulbølle Tømreren er et sikkert valg. Vi er vant til at arbejde med både nyere og ældre boliger. Med mange projekter bag os kan vi imødekomme langt de fleste krav om både gulvvarme, særlige farver eller akustiske egenskaber. Det behøver ej heller at være en dyr affære. Nu om dage er der mange alternative materialer og konstruktionsmetoder, som gør hele processen mere effektiv, hvis du planlægger ud fra et budget. Det kan selvfølgelig medføre, at man må gå en smule på kompromis med nogle af sine krav. Men der findes rigtig gode løsninger i den mere billige ende, der både er praktiske og giver et elegant resultat.

 

Materialevalg til dine gulve i Odense

Der eksisterer et hav af løsninger, når du skal have udskiftet dine gulve i Odense. Vi arbejder ofte med de mest gængse og udbredte typer af gulve. Men der findes også meget alternative og spændende gulvtyper som beton- og epoxygulve. Materialevalget er et vigtigt skridt under planlægningsfasen og vil medføre forskellige fordele til dine gulve. Nogle materialer er slidstærke og holder meget længe – andre er smukke og løfter husets indvendige udseende i udstrakt grad.

 

De mest udbredte typer af gulve
  • Trægulve
  • Parketgulve
  • Laminatgulve
  • Linoleumsgulve
  • Vinylgulve
  • Flisegulve

 

Og listen fortsætter – for der findes rigtig mange muligheder. Hver især har de særlige kvaliteter og vil være det rigtige valg i forskellige situationer. Men der er ingen grund til at fortvivle. Vi er et lille og sammentømret team med masser af erfaring. Vores vigtigste mission er at belyse processen og gøre den gennemskuelig. Vi arbejder med kvalitet for øje og den gode kundeoplevelse.

 

Praktiske gulve i Odense

Den første umiddelbare indskydelse for mange er at vælge den mest æstetiske løsning, når der skal lægges nye gulve. Men en sådan løsning er ikke altid den mest praktiske. Man bør derfor overveje, hvordan rummet i boligen bruges i dagligdagen. Din entré er et eksempel på et rum, hvor udefrakommende snavs og skidt er mere udbredt end i andre rum. Her kan fliser, linoleum, vinyl eller laminatgulv være gode bud på en løsning, der samtidig er meget praktisk og let at rengøre.

De rigtige valg af materialer kan spare dig for en del tid hver uge, hvis dine gulve også er lette at vedligeholde. Vi oplever, at mange kunder vægter dette praktiske aspekt højt, hvis de bliver gjort opmærksomme på det. Vi hjælper dig med at vælge dine nye gulve i Odense, så de både er elegante, praktiske og passer til resten af din bolig.

Se galleri her