Badeværelse Svendborg Ulbølle Tømreren

Vi kan både lave dit badeværelse og køkken

Ulbølle Tømreren har mange års erfaring med at opsætte både køkken og badeværelse i Svendborg. Vi har mødt de fleste forespørgsler, som man kan tænke sig til. Vi er således vant til at arbejde under særlige forhold og indtænke funktionalitet i selv de mindste køkkener og badeværelser.

To af de vigtigste rum i din bolig er dit køkken og dit badeværelse. Begge bruges af hele familien hver eneste dag, og din familie kan have helt særlige behov i forhold til både udformning og funktionalitet. Nogle bruger især køkkenet som et samlingspunkt, hvor alle deltager og har en aktiv rolle i den daglige madlavning. Det stiller nogle krav til udformning af rummet, som skal kunne bruges af mange personer på én gang. I sådanne tilfælde kan det være en god idé at have et forholdsvis åbent køkken med stor bevægelsesfrihed og fokus på placeringen af de forskellige installationer. Andre ønsker et mere isoleret rum eller kan være begrænset af rumfordelingen i boligen. Når man har mindre plads at arbejde med, så er det både vanskeligere at skabe et køkken eller et badeværelse i balance – men det kan vi hjælpe dig med.

Læs mere om os

Skal du have nyt badeværelse i Svendborg?

Et lækkert badeværelse er én af de ting, som kan give ro og velbehag i hverdagen. På lige fod med køkkenet, bruger vi rummet dagligt, og det udgør en central del af husets funktionalitet. Det er samtidig et af de områder i dit hus, som kan være med til at løfte den indvendige æstetik og brugsoplevelse. De fleste kender følelsen af at være på besøg hos andre, som har et nyt og topmoderne badeværelse. Det giver anledning til inspiration og beundring. For os indeholder et godt badeværelse en kombination tiltrækkende æstetik og en gennemtænkt funktionalitet.

Hos Ulbølle Tømreren bygger vi med den høje kvalitet og gode finish for øje. Men vi har også fokus på, at dit nye badeværelse i Svendborg skal hænge sammen med resten af huset. Her kommer vores forståelse og viden omkring forskellige materialer og byggemetoder i spil. Denne viden og erfaring medfører, at vi bygger rum i balance og sammenspil med hele din bolig. Vores proces bygger på en planlægningsfase i tæt dialog med kunden, hvor det i høj grad handler om at lytte. På baggrund af dine specifikationer er vi i stand til at rådgive og vejlede dig gennem projektet, så både budget og behov overholdes, og du kan få et badeværelse, som du er stolt af og nyder at bruge.

 

Overvejelser vedrørende nyt badeværelse i Svendborg

Badeværelset er faktisk et af de mest komplekse rum i dit hus. Det er det blandt andet, fordi der er en masse installationer, som man skal tage højde for. Derudover stiller rummet nogle særlige krav til isolering og håndtering af fugt, således at der ikke opstår skader efter længere tids brug. Vi forventer ikke, at du på forhånd er ekspert i badeværelser. Men ved at tale et sprog, som alle kan forstå, hjælper vi dig til at træffe de rigtige beslutninger på et informativt grundlag.

 

Vigtige overvejelser før nyt badeværelse
  • Byggebudget
  • Placering af installationer
  • Materialevalg
  • Særfunktionalitet som gulvvarme eller karbad

 

Ulbølle Tømreren er til stede under hele processen. Du skal ikke have følelsen af, at det virker uoverskueligt eller besværligt at få et nyt badeværelse i Svendborg. Vi har samtidig et stærkt netværk, som vi kan trække på, hvis der er behov for særlige kompetencer eller ekstra rådgivning. Vi tror på, at vi står stærkere i fællesskab og ved at hjælpe hinanden.

 

Vi bruger samarbejdspartnere til dit nye badeværelse i Svendborg

Hvis du bevæger dig rundt omkring på vores hjemmeside, så vil du opleve, at vi faktisk arbejder på de fleste områder af dit hus. Både udvendigt såvel som indvendigt. Sådan har det ikke altid været, og det er et resultat af mange års erfaring, et utal af projekter bag os samt en konstant søgen mod at blive bedre. Men der er selvfølgelig også områder, som falder en smule uden for vores kernekompetencer. For at understøtte hele byggeprocessen, så samarbejder vi med nogle af de bedste fynske leverandører af badeværelser. Det betyder, at alle delprocesser er ledet af forskellige eksperter, og at vi kan imødekomme ethvert behov, som du måtte have.

Hvis du har spørgsmål eller bare ønsker en uforpligtende snak, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi kommer også gerne ud og kigger på din situation, såfremt du står og overvejer et nyt badeværelse i Svendborg.

Se galleri her