Ny terrasse og have på hele Fyn

Måske går I og overvejer, eller har sågar allerede taget beslutningen om, at få en ny og lækker terrasse i forbindelse med jeres hus eller sommerhus? Det kan nemlig være en stor og nervepirrende beslutning – og her står vi gerne til rådighed med sparring og rådgivning omkring jeres næste projekt.

I kan, helt uforpligtende, tage os med på råd, så vi i samarbejde finder den allerbedste løsning. Men før vi når så langt, så er der som minimum tre faktorer, I bør overveje;

  • valg af materiale
  • størrelse
  • beliggenhed

Det giver jer, men også os, det bedste udgangspunkt for at komme frem til den rigtige sammensætning af materialer. Og når det kommer til materialevalg, har vi et bredt udvalg. Vi fremstiller blandt andet terrasser i følgende materialer:

  • Hårde træsorter som fx Ipe
  • Kompositbrædder
  • Trykimprægneret brædder
  • Superwood
  • Lærk
  • Douglasgran

Det gør det nemt for jer som kunde at udvælge de rigtige materialer, der matcher jeres hus, grund og endnu vigtigere; jeres stil.

Forestil jer den perfekte terrasse. Hvor stor skal den være? Det kan virke banalt, men det er altafgørende for resultatet. Ved at planlægge størrelsen på terrassen er det en fordel at have en terrassevision; hvad vil I gerne med den? Overvej derfor hvor mange mennesker, der skal være plads til, hvilke elementer der skal være på terrassen, og hvorvidt der skal være plads til at inddele den i mindre kroge og/eller afskærmede afdelinger.

Og til allersidst, hvor skal terrassen placeres, foretrækker I at kunne solbade på terrassen, eller måske sidde og slappe af i skyggen? I kan med fordel anrette små solpladser rundt i haven, så der er mulighed for solbadning hele dagen.

Hvis I har visionen, har vi ekspertisen til at gøre noget ved dét.

Nu har vi kun snakket om terrasser, men vi hjælper jer også gerne med at få den have, I altid har drømt om – den have, der selvfølgelig går perfekt sammen med jeres nye terrasse. Vi kan sætte jer i kontakt med professionelle havearkitekter og anlægsgartnere, som kan hjælpe med alt fra indretning til beplantning.

Som I måske kan fornemme, så vil vi rigtig gerne være behjælpelige med at realisere jeres drøm om en ny, lækker terrasse. Derfor, tag os med på råd fra starten – det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.

Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, tværtimod. Det eneste I skal gøre nu er at kontakte os. Det er helt uforpligtende.