Nyt tag? Vi laver tagarbejde på hele Fyn

Trænger jeres bolig til et nyt tag?

… så er I kommet til de helt rigtige tømrer. Vi er et lille team med bopæl i Ulbølle mellem Fåborg og Svendborg. Vi er passioneret omkring tage, tagdækning, tagrenovation og vedligeholdelse af nye og ældre tagkonstruktioner.

Men det skal ikke handle om vores passion, men derimod jeres ønsker, behov og muligheder. Hvorfor overhovedet overveje at få et nyt tag?

Det kan der være flere grunde til. Det kan fx være, at jeres nuværende tag er slidt, utæt, eller måske ønsker I bare et pænere et af slagsen …

Ligegyldigt hvad jeres ønske eller behov er, så står vi klar med ekspertise og erfaring, der sikrer, at I får den allerbedste og mest kompetente rådgivning. Det siger vi ikke kun, fordi det lyder godt, men fordi vi tager vores arbejde alvorligt.

Vi ved nemlig, hvad det vil sige at lægge et nyt tag – og vi ved alt om jeres bekymringer for at for at få lagt et nyt – og på samme tid ved vi, at udgifterne kan virke uoverskuelige og endda skræmmende.

Omvendt ved vi også, hvilke konsekvenser det kan have, hvis man udskyder at få lagt et nyt tag eller lavet en tagrenovation.

Gør noget ved det.

Få overblik; bestil et gratis tagtjek i dag.