Vi udbygger kviste og karnapper på hele Fyn

Er det nu, at førstesalen for alvor skal tages i brug? Og ønsker I en optimal udnyttelse af rummet og et bedre lysindfald? Hvis I kan svare ja og ja, så tag kontakt til Ulbølle Tømreren. Vi har dygtige fagfolk, der er specialister i at udbygge loftsetager, så de udnyttes bedst muligt.

Ved at tilføje en kvist på en loftetage skabes noget helt unik. Der er bare et eller andet ved boliger med skrå vægge – og en kvist er prikken over i’et.

Rummet kan virke større, når rumhøjden øges markant. Det gør det lettere at indrette og møblere rummet, da det er nemmere at placere en seng, skrivebord, kommode eller noget helt fjerde helt ind til væggen – også uden det virker forkrampet.

Det giver mere gulvplads og rumudnyttelsen øges markant. Men nok endnu vigtigere; en kvist giver et langt bedre lysindfald, der medfører, at rummet virker større, mere åbent samt afbalanceret.

Vi kender alt til vigtigheden i at finde den helt rigtige kvist, der passer sammen med resten af boligen. Kviste kommer i mange former, højder og størrelser. I kan eksempelvis vælge, om I ønsker en færdig kvist, der blot monteres. Eller endnu bedre; få en kompetent tømrer til at bygge en ny.

Det giver jer nemlig mulighed for at være med i designprocessen samt planlægningen. Det betyder også, at I får mere kontrol over valg af materialer.

Vi arbejder blandt andet med zink og kobber – og vi ved, at det kan være svært at gennemskue, hvilke løsninger, der matcher jeres behov samt bolig. Derfor; lad os tage et smut forbi, så vi i fællesskab kan give et bud på den bedste løsning, der tilpasses jeres behov.

 

Hvor skal kvisten placeres?

Det kan være svært at gennemskue, hvor kvisten skal placeres, og hvilken betydning placeringen har for rummet. Der skal tages højde for tagkonstruktionen for ikke at ødelægge spær og/eller tagsten. Tag derfor en fagkyndig med på råd i forhold til placeringen.

Søger I derimod en løsning, der tilfører rummet lidt ekstra kvadratmeter? Så kan en karnap være det rigtige valg.

Fælles for alle karnapper er, at de er med til at udvide boligarealet. Og udover den ekstra plads kan den ligeledes give et bedre lysindfald, give boligen et mere personligt præg samt medvirke til, at I føler jer lige det tættere på haven. En slags hyggelig lille afkrog.

Mulighederne er næsten uendelige. Vi kan levere lige præcis den karnap, som I ønsker. Den type karnap, der giver jeres bolig et løft både funktionelt og æstetisk.

Vores fagfolk har lavet et utal af karnapper, så hvis I ikke har en konkret idé til design, stil og størrelse, kan vi komme forbi og præsentere jer for de mange muligheder.

Kviste og karnapper virker måske som mindre indgreb, der ikke nødvendigvis gør den store forskel. Men det er ikke tilfældet. De kan nemlig have en indflydelse på fornemmelsen og harmonien i rummet.

Nogle gange er det små ting, der gør en stor forskel. Giv jeres bolig lige det ekstra med en kvist eller karnap.

Kontakt Ulbølle Tømreren for mere info.