Nyt køkken og badeværelse på Fyn

Køkkenet er for de fleste boligens kerne og samlingspunkt. Det er rummet, hvor I mødes morgen, middag, aften, ved særlige lejligheder og alt derimellem.

Køkkenet er ét af de rum, der bare skal laves ordentligt fra starten af, hvorfor vi som tømrervirksomhed samarbejder med flere køkken- og badfirmaer, hvor vi sammen skaber et helt igennem fantastisk rum.

Kunsten er at finde den perfekte balance mellem funktionalitet og stil. Men det kræver indlevelse, forståelse og indsigt i, hvordan køkkenet passer ind i en større sammenhæng. Det handler derfor ikke kun om æstetik; det handler i lige så høj grad om, hvordan I ønsker køkkenet skal være en del af hverdagen.

Vi ved, hvor mange overvejelser, og ikke mindst bekymringer, der kan opstå før, under og efter planlægningen samt udførelsen af et nyt køkken. Det er afgørende for os, at I som kunde føler jer trygge i hele processen, hvorfor vi står til rådighed for spørgsmål og vejledning.

Derudover skal I vide, om I ønsker køkkengadgets såsom indbygget kaffemaskine og affaldskværn – bare for at nævne et par muligheder. Det vigtige her er, at I ser det større billede i forhold til køkkenet, hvor køkkengadgets skal være en naturlig del.

Indtil videre har vi kun talt om stil og æstetik. Funktionalitet er lige så vigtigt, hvorfor de tre vigtigste køkkenstationer, kogeplade, vask og tilberedningplads, skal placeres logisk i forhold til hinanden – typisk ved siden af og/eller over for hinanden. Når det er sagt; der findes et hav af forskellige muligheder for at gøre et køkken funktionelt, hvorfor vi altid tager køkkeneksperter med på råd, så I er sikre på et godt resultat – de rådgiver, vi bygger.

Lad os gå lidt væk fra køkkenet og vende fokus mod endnu et vigtigt rum; badeværelset. Det er vigtigt at vælge de helt rigtige elementer til et badeværelse, som udstråler stil, oser af luksus og på samme tid er funktionelt.

Badeværelset er et husets mest komplekse rum grundet de forskellige tekniske installationer. Dertil er der ligeledes regler, der skal overholdes for at sikre, at badeværelset er lovligt.

Derudover er der, ligesom ved køkkener, en planlægningsfase, der er altafgørende for det endelige resultat. Drejer det sig om et helt nyt badeværelse eller blot en mindre renovering af det gamle? Skal der flyttes rundt på eksisterende installationer?

Uanset omfanget af jeres plan kan vi varetage opgaven og sætte jer i kontakt med professionelle fagfolk, der hjælper jer hele vejen, hvorend end I bor i lejlighed eller hus.

Køkken og badeværelse er to nøglerum i enhver bolig, hvorfor I aldrig må gå på kompromis med kvaliteten.

Lad os igangsætte en renovering, der løfter jeres hjem op på et højere funktionelt og æstetisk plan.