Vi udskifter gulve og loft på Fyn

Er det tid til udskiftning af gulv eller loft?

Som tømrerfirma kan vi præsentere jer for en lang række muligheder, der sikrer en langtidsholdbar løsning, som holder mange år ud i fremtiden.

Ved valg og planlægning af nye gulve indgår der en lang række overvejelser. Her står vi klar med grundig og professionel rådgivning, der sikrer at gullvvalget imødekommer jeres ønsker – både med hensyn til det praktiske og ikke mindst det æstetiske.

Hver gulvtype har sine fordele, hvorfor det er vigtigt at overveje, hvilke krav I har.

  • Skal det være nemt at gøre rent?
  • Skal det være nemt at vedligeholde?
  • Hvor meget skal det koste?

Hvis I kender jeres ønsker, finder vi i fællesskab den perfekte gulvløsning, der matcher jeres behov.

Udover de overordnede overvejelser i forbindelse med gulvbelægning skal I også tage stilling til mere detaljeorienterede faktorer. Det gælder blandt andet; gulvvarme, skridsikkert gulv, krav til akustik, valg af materialer samt farver.

Når det er sagt; der findes et stort udbud af materialer. Det kan næsten være overvældende. Med det i mente skal I vælge et gulv, som er i overensstemmelse med resten af boligens indretning og æstetisk.

Når det kommer til udskiftning af loftet er udbuddet ligeledes stort. I skal blandt andet overveje, hvorvidt I ønsker et loft med struktur eller glat overflade

Gipslofte er populære i danske hjem. De kan kategoriseres yderligere, hvor det hyppigst anvendte i dag er store gipsplader, der samles og spartles. Et loft, der fremstår med en glat, plan overflade.

Vi udfører en lang række af loftstyper, der indbefatter; gipslofter, troldtekt, rustikloft, rockfon, systemloft, ecophon og hygiejneloft.

For at opnå det bedste resultat skal I tænke over funktionalitet og æstetik, når I vælger nyt loft.

  • Skal der hænge noget tungt fra loftet? Fx lamper.
  • Ønsker I et lyddæmpende loft?
  • Skal det opbygges af plader?

Denne type spørgsmål får vi ofte. Med vores store erfaring indenfor dette område står vi til rådighed med sparring og rådgivning for at imødekomme jeres behov for et elegant og praktisk resultat.

Men husk én ting; få lagt gulvet af et professionelt team, så får I bare det bedste resultat. Og heldigvis er der så mange muligheder inden for gulvbelægning og loftarbejde – og valget er jeres.