Gavle og udhæng på hele Fyn

Gavl og udhæng er to elementer, der bare skal være i orden. Hvis disse ikke fungerer optimalt, kan der forekomme vand- og fugtskader på huset.

Gavlen er jeres boligs mindste del af facaden, hvorfor den ofte overses. Ikke desto mindre spiller den en afgørende rolle i beskyttelsen af huset. Gavlen er nemlig en del af husets ydre facade, som beskytter tagkonstruktionen, men også huset som helhed mod vind og vejr.

Drømmer I om nye gavle og/eller udhæng, der ikke kræver vedligeholdelse? Altså, en langtidsholdbar løsning. Så læs endelig videre.

Hos Ulbølle Tømreren udbyder vi et stort udvalg af kvalitetsløsninger, når det gælder gavle og udhæng.

 

Vi arbejder blandt andet med:

  • zink
  • alu
  • cedral click (stærke og formstabile fibercement planker)
  • cedral lap (fabriksmalet facadeplanke)
  • cedralboard (facadeplader i fibercement)

Gør det store udvalg jer mere forvirret end bevidst om valget? Vi kender til fordele og ulemper ved de forskellige typer og materialer, hvorfor vi i samarbejde kan finde frem til den løsning, der passer til jeres behov.

Er I i tvivl om, hvorvidt jeres gavle og udhæng skal udskiftes eller repareres? En total udskiftning er muligvis ikke den bedste løsning for jer. Her kan en ny belægning af den eksisterende gavl måske være en bedre løsning.

Det er afhænger dog af den enkelte bolig, hvad der giver det bedst mulige resultat – både rent praktisk, æstetisk og økonomisk.

Lad os komme forbi, så tager vi en snak om jeres muligheder. Vores ekspertise skal nok hjælpe jer godt på vej.