Nye døre og vinduer

Stop med at nedprioritere jeres døre og vinduer; det kan ende med at koste mange penge på den lange bane. Et simpelt, men godt råd fra Ulbølle Tømreren.

Døre og vinduer er ofte på listen over kommende to-do’s, men alligevel bliver den type projekter ofte nedprioriteret. Ikke desto mindre er der en lang række fordele i at udskifte døre og vinduer.

Fordelene er blandt andet, at isoleringen bliver mere effektiv og dermed nedsættes varmeregningen. Huset opnår bedre sikring i mod indbrudstyve, men endnu bedre; husets overordnede værdi stiger – hver gang ved denne type renovering.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre som selvstændig tømrervirksomhed, men også i samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte døre- og vinduesleverandører. Vores kunder holder hovedsageligt til på Fyn, vi udfører arbejde i hele landet.

 

Vi har udført opgaver sammen med …

  • Bøllemosen Døre og Vinduer
  • Hvirbjergvinduet
  • STEM
  • KPK – døre og vinduer, Nykøbing Mors
  • Totale – døre og vinduer, Munkebo v. Odense
  • Velux, København

Når huset trænger til at få udskiftet døre og vinduer, er der et hav af valgmuligheder på markedet. Men hvad skal man vælge? Vi har mange års erfaring med valg og udskiftning af døre og vinduer. Tag os derfor med på råd – allerede fra starten.

 

Vi arbejder primært med tre materialer:

  • træ
  • aluminium
  • PVC

 

Udskiftning af vinduer kan virke som en simpel opgave, men der er stadig en lang række overvejelser, der skal gøres inden. Som kunde skal I derfor tage stilling til, om jeres vinduer skal kunne lige dét ekstra – hvor de selvfølgelig også overholder alle lovmæssige krav.

Når vi siger dét ekstra, mener vi; skal der fx være solfilter på vinduerne, som skærmer for solen og gør det nemmere at styre temperaturen i huset? Eller skal vinduerne indeholde ventilation, der sikrer et godt indeklima?

Det var blot to spørgsmål, vi kender svaret på – og som kommer jer til gavn.

Retter vi fokus på døre, så findes der, ligesom ved vinduer, et stort udvalg af materialer, typer, design og kvalitet. Det skal være ligetil at vælge de rigtige døre, hvorfor vi altid er klar med kompetent rådgivning og sparring på området. Kort sagt; vi hjælper jer med at vælge de helt rigtige døre, der opfylder jeres krav til lydisolering, kvalitet og finish. Det gælder både indvendige, men også udvendige døre.

Udover valget af selve døren er der ligeledes et udvalg af tilbehør, der skal tages stilling til. Dette indbefatter dørhåndtag, lås, skruer, kiler samt isoleringsmaterialer mellem karm og mur. Denne stillingtagen kan muligvis virke uoverskuelig, men med vores store erfaring og ekspertise, hjælper vi jer til den rigtige løsning.

Hvis I ikke ønsker en komplet udskiftning af døre og vinduer, kan vi også bistå med hjælp til en udbedring af eksisterende. Det gælder fx istandsættelse af gamle døre og vinduer, hvis de er slidte eller skæve. Eller hvis de bare trænger til en kærlig hånd.

Valget af døre samt vinduer er medvirkende til at skabe en harmonisk helhed i boligen. Tag os med på råd allerede fra idéfasen, og vi garanterer et fantastisk resultat.