Nye tagrender og nedløb på hele Fyn

Tagrender er altid noget af det første, man ser. De kan være med til give huset et visuelt løft og et flot finish. Men tagrender undervurderes ofte. Alt for ofte. Deres funktionalitet er dog afgørende for boligen, hvorfor velfungerende og gode tagrender er et must.

Det gælder specielt i Danmark, fordi vi oplever store mængder regn hele året rundt – og hér spiller tagrenderne en afgørende rolle for vedligeholdelsen af boligen. Sat på spidsen; hvis jeres tagrender ikke fungerer optimalt, kan det hurtigt medføre fugtskader i hele boligen. Og det kan blive dyrt. Rigtig dyrt.

Ulbølle Tømreren opsætter og renoverer alle typer tagrender samt oplægning af nye render i gamle rendejern. Vi har arbejdet inden for området i mange år og kender derfor til alle mulighederne og udfordringerne ved valg samt opsætning af nye tagrender.

Men som kunde kan det være svært at gennemskue, hvilken type tagrende eller nedløbsrør, man skal vælge. Og her står vi selvfølgelig til rådighed med at hjælp og vejledning, så I får det bedste resultat.

 

Vi arbejder med fire typer tagrender og nedløbsrør, der kan laves og monteres i forskellige profiler og størrelser:

  • zink
  • stål
  • plast
  • kobber

 

Sååå … hvad skal I vælge?

Handler det primært om kvalitet, er zink uden tvivl det bedste materiale det bedste valg. Denne type tagrende overskygger de øvrige på markedet, når vi taler kvalitet og holdbarhed. Zinktagrender er ekstra modstandsdygtige overfor al slags vejr og har derfor en lang levetid.

Men som I måske kan fornemme, så er det ikke bare ligetil at vælge tagrender. Udover udseende og holdbarhed, så er der også andre parametre, der gør sig gældende ved valg af tagrender. Det kan fx være, om man bor tæt på kysten, hvorfor huset udsættes for havgus.

Det er blot for at nævne ét eksempel, men vi kunne blive ved … derfor, tag os med på råd, så vi i samarbejde kan finde den rigtige løsning, der passer til jeres bolig.

Er I stadig usikre på, om der skal den helt store udskiftning til? Lad os gennemgå jeres nuværende tagrender og nedløbsrør, så giver vi konkret feedback på jeres tagrender.