Isolering / Efterisolering

Skal I bygge nyt hus? Isolering, isolering, isolering. I har sikkert hørt det før, men den er god nok. Isolering er altafgørende. Derfor, få isoleret jeres hus. I vil mærke forskellen.

God isolering har ikke kun betydning for indeklimaet. God isolering sparer jer også penge, fordi energiforbruget mindskes, hvorfor varmeregningen også reduceres.

Hvis I har et ældre hus uden isolering, kan I med fordel for det isoleret. Jeres hus vil, utvivlsomt, stige i værdi, så hvorfor ikke tænke økonomisk og miljørigtigt? Jeres investering kommer unægteligt til at betale sig selv hjem.

Hos Ulbølle Tømreren er vi certificeret CBI Danmark +Partner. Dette betyder, kort fortalt, at vi er med i et landsdækkende netværk, hvor vi prioriterer bæredygtigt samarbejde og indblæsning af isolering af høj og solid kvalitet. Dertil har vores leverandører et stærkt bagland, der ligesom os, vægter parametre som ansvarlighed, kvalitet og seriøsitet højt.

Vores erfaring med isolering af ejendomme spænder bredt – og vi kan uden tøven sige, at vi ved hvad vi taler om, når vi påstår, at en god isolering af jeres bolig er en af de bedste investeringer, I kan lave.

Når man siger isolering, tænker mange vægisolering, hvilket også er den mest åbenlyse form. Det kan dog være en god idé at få isoleret loftet i samme ombæring, da det kan være medvirkende til et mere afbalanceret indeklima.

Vi anvender blandt andet papirisolering Isocell, der er et certificeret, bæredygtigt produkt. Denne metode og materiale er hurtigt blevet den hyppigst valgte isoleringsmetode. Det skyldes blandt andet, at denne form for isolering optager fugt og transporterer den væk, uden at det går ud over isoleringsevnen.

Desuden kan I med fordel få isoleret etageadskillelsen, hvilket giver en mere stabil temperatur i huset, bedre akustik i rummene og nedsætter træk. Når vi blæser isolering ind i etageadskillelsen, vil det medføre, at isoleringen komprimeres og dermed pakker sig om de rør, der er ført igennem adskillelsen. Hermed bliver sprækker og revner helt tætte.

Men endnu bedre; ved at isolere etageadskillelsen undgår I, at varmen siver ud. Hvem er ikke interesseret i det?

Isolering er en investering, men tøv ikke. Pengene er hurtigt tjent hjem igen.

Hvis I har spørgsmål til jeres konkrete situation eller søger råd og vejledning, er I altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et kig på jeres nuværende isolering eller mangel på samme.

Vi taler et sprog alle forstår, og der er naturligvis ikke købepligt.